Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

                                                                  network.hu

~ FEBRUÁR ~

A macskák tartásánál a legfontosabb mindig az, hogy az állatokat  kiegyensúlyozottan etessük, betegség, vagy sérülés esetén a megfelelő módon kezeljük és pontos ismeretein legyenek a macska természetéről, viselkedéséről.
A macska elvárja az embertől – akit egyébként valamiféle macskatársnak tart –, hogy tisztában legyen azzal, meddig mehet el a gazda, és az állat mindenkor tiltakozik is a jó „macskamodor” megsértése ellen.
A macskák nem álnok lények. Csak akkor viselkednek haragosan, ha rosszul bánnak velük,
A macskák nőstényei február hónapban érnek vemhességük félidejéhez. A vemhesség negyedik hetében célszerű féregteleníteni...

network.hu

Még mindig tartja magát az a középkori babona, amely egyes nőket boszorkányoknak, és a macskát pedig a boszorkány állatának nyilvánította.
A macska természete nem is kegyetlen. A sebesült egérrel sem azért játszik, mert örömét leli a kínzásában, mindössze a vadászat fogásait, technikáját tanulja vagy gyakorolja. Mint vadász el sem tudja képzelni áldozata félelmét és fájdalmát.
Gyakran hallani azokról a szemrehányásokról is, elsősorban olyanoktól, akiknek az állatokkal semmiféle valódi kapcsolatuk nem volt még. Ahelyett, hogy állatokat bálványozunk, inkább embertársainkkal kellene törődnünk – mondják. Mintha az állatok iránti szeretet, tapintat és gondoskodás kizárná az emberekkel szembeni hasonló kötelezettségeket. A kettő összetartozik.

~ * ~

Bővebben: http://soundgraph.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1171884

                                                                 

Címkék: macska naptár soundgraph természet

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Még régebbiek 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu