Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Háttér, és Biztonság
Az EgyesületrőlAz egyesületet magyar magánszemélyek azzal a céllal alapították, hogy mindennapi életünkbenmegjelenő veszélyhelyzetek, és kisebb nagyobb balesetekkezelését,mentésételősegítsék.egyesület tagsága lehető legnagyobb biztonságot kaphassa baj első pillanatától kezdve.
A tagság előnyeiFényképes Vészhelyzeti kártya a mentési feladatok elősegítésére.Orvosi vizsgálat -jelenlegi egészségi állapot felmérése.honlap világ összes jelentős nyelvére lefordítva gyógyulás biztosításáért.Kis éves díj ellenében magas biztosítási tartalom.Jogi segítség baj esetére.Ajánló program, partnerprogram.

Képzeljük el, hogy egy ember elutazik Thaiföldre, és ott kettő hetet akar eltölteni üdüléssel.A harmadik napon azonban a bérelt autója karambolozik másik autóval.mentők, tűzoltók is hamar helyszínre érnek, roncsból kiszabadítják szereplőnket.Az emberünk eszméletlen állapotban van, sok vért veszített.mentők nem ismerik balesetet megelőző állapotát.fikció (ami mindig mással történik)
A kórházba érve már súlyos az állapota, de nem tudnak addig segíteni neki, amíg tudják van-e gyógyszerérzékenysége, allergiája.kezelőorvos laborvizsgálatot kér, és jó esetben 4 órával később, rossz 3 héttel később megkezdhetik a kockázatmentes kezelést.Jót is tegyünk hősünkkel saját lábán távozhat, persze csak akkor, ha kifizette 75 897 $, azaz 16 241 958 Ft kórházi költséget.fikció (ami mindig mással történik)
Az utasbiztosítása, amiből nem épp a legjobbat kötötte részint fedezné kiadásokat, de kórház ismeri Magyar biztosítót, így azonnal kéri az ellátás költségeinek átutalását.A biztosító jó esetben 2 hét alatt jóváhagyja összeget, ami azonban azóta jelentősen megnőtt, családnak saját pénze már elfogyott, illetve rokonok is küldtek pénzt.Kell konzuli segítség.fikció (mindig mással történik)Végre itthon!
A konzuli szolgálat 3 200 $ gyorssegélyt adott,család további 1 500 $-t küldött.kölcsönző pedig, mivel nem volt nemzetközi jogosítványa, és vezethette volna az autót, kéri Öntől, hogy fizesse vissza a bérautóban okozott kárt.Ez ott, így de megtörtént!Egy ember megsérült.nyaralás balul sült el.tönkrement.fikció (ami mindig mással történik)

Hősünk egy ismerősétől hallott az egyesületről.Tetszett neki, és Egyesület tagja lett.Elment orvosához, aki megvizsgálta kikérdezte a korábbi kórelőzményeiről, betegségeiről, érzékenységéről, allergiájáról. Feltöltötte honlapra, titkosította információt.két héttel vizsgálat, fényképe beküldése után megkapja fényképes tagsági kártyáját.Csatlakozás Egyesülethez
Az utazás előttEmberünk a weboldalon lévő, csak tagoknak elérhető térképről kiválasztja az utazásának helyszínét, kinyomtatja szűrt információkat:FővárosPénznemIdőjárásKözérdekű telefonszámok (nagykövetség, konzulátus) Sebesség határokAdatok jogosítvány, vízum, stb.)
Az utazás előtt, és alattBeállítja az utazása előtt a weboldalon biztosítását, utazás, várható visszaérkezés napját.Elutazik. Megtörténik baj.A mentők, tűzoltók is hamar helyszínre érnek, roncsból kiszabadítják szereplőnket.Megtalálják nála kártyát. orvos minden adatát tudja, ami mentéshez elengedhetetlen. (idegentest, allergia, gyógyszerérzékenység stb.)
EpilógusAz orvos a kórházban kártyán lévő azonosító kóddal megnézheti hősünk orvosa által felvitt adatokat, ráadásul saját nyelvén.Értesítik az Egyesületet, családtagot. (Mi azonnal intézkedünk biztosító felé.)Amennyiben helyzet megkívánja, ügyvédünk repülőre ül, és helyszínen segít intézkedni.Az esetleges per költségét Egyesület fizetheti.Nincs tragédia, nincs tönkrement család. …… jövőre majd máshová utazhatnak!

Orvosi VizsgálatAz orvosi vizsgálatunk nem kötelező, de ajánlott, hiszen a Magyar emberek nagytöbbsége csak idősebb korában foglalkozik annyira testével, hogy kisebb baj esetén is orvoshoz menjen.Az találkozó viszont az Ön lényeges egészségi adatait orvos tölti fel honlapunkra, természetesen, esetére nézve releváns információkat, és azt Ő láthatja.
A kártya tartalma•Fénykép•Név•Értesítendő•Egyesületi ügyelet•Vércsoport•Allergiák•Gyógyszerérzékenységek•Honlap elérése•Állampolgárság•Beszélt nyelvek•Magyarország címere•PIN kód, és felhaszn. azonosító
A kártya
CD TartalmaA vészhelyzeti nemzetközi telefonszámok jegyzéke.Országokban lévő konzulátusok, és nagykövetségek elérhetőségei.Weboldalak használata, funkciói.Segédanyagok, tájékoztatók.
A honlapA honlapokkal az a baj, hogy egy-két nyelvet használnak, általában angolt, de világ jelentős részén nem, vagy csak alig beszélnek angolul. Az EMVME minden lényeges nyelvre lefordíttatja honlapját, ezzel föld 90 %-át lefedi.Természetesen később egyesületi tagok segítségével összes szeretnénk lefordítani.Nemzetközi kapcsolatokkal országára kiterjeszteni szolgáltatásainkat.
A honlapA belépés után nyelvet kell választaniÁtlátható felület a céljainkkal, bemutatásunkkal.Rövid leírás az együttműködő partnereinkről.Támogatók honlapjai.Bejelentkezés saját web irodába-Személyes adatok (lakcím, születés, stb.)-Értesítendők adatai-Extra szolgáltatások beállításai utasbiztosítás, jogi)
EMERGENCY honlapVészhelyzeti bejelentkezésInformálva van az Egyesület megbízott tagja, és sms-t kapnak értesítendő személyek is.A kártyán lévő kód beütése után felugrik egy ablak, ahonnan elérhetőek lesznek orvos által feltöltött adatok, információk.rendszer rögzíti a IP címet, így megállapítható használat helye ideje későbbiekben ügyeletes adhat engedélyt belépésre (kártyát ezután ki kell cserélni)
CSAK VÉSZHELYZETBEN!BELÉPÉS
Login name (A kártya tulajdonos ID száma):
Secret code (Lekaparható felület alatt):
Minden adat kitöltésre kerül t!
(csak így tud tovább lépni)
ENTER
036
000.0000000100000000Kórház, ellátó, belépő címe, elérhetőségi adatai
Az orvos neve (kezelő)
Telefon/elérhetőség
Orvos Telefonszáma
Megjelenik a kártyatulajdonos, és a háziorvosa által feltöltött orvosi adatlap.
Segítve a hatékony, és gyors ellátás megkezdését!KÓRTÖRTÉNET:
Zárójelentések
Betegségek
Gyógyszerek
Allergiák
Stb.
Nemzetközi Vészhelyzeti mentő kártya:
Fényképes plasztik kártya, amely vészhelyzetben megmentheti az életünket!
Az EMVME kártya internetes Háttértámogatással, és nemzetközi kapcsolataink valamint támogatottságunk révén
a Világ nagy részén (lefedettség: több mint 90%) könnyedén elérhető.
Ez a fényképes igazolvány tartalmazza a kártyatulajdonos ELSŐDLEGES legfontosabb egészségügyi adatait
(a vércsoportunk, a gyógyszerallergiánk, a cukorbetegségünk, pacemakerünk, vagy fémbeültetéseink),
melyek az elsődleges életmentésnél (mentők kiérkezése) feltétlen kizárandó kockázatokhoz nyújtanak segítséget.
E mellett tartalmazza a baj esetén értesítendők nevét, telefonszámát.
Az igazolvány helyettünk és akkor beszél,ha eszméletlen állapotba kerülünk rosszullét vagy baleset következtében.
A kártyán lévő lekaparható felület alatt található kód segítségével a világ bármely kórházból a kezelőorvos fellép az
"EMERGENCY" /"VÉSZHELYZETI" internetes oldalunkra, melynek elérhetőségét a kártya szintén tartalmazza.
Az orvos megadja a kártya tulajdonos nevét, kódszámát, a kezelő orvos (vagyis a saját) nevét, a kórház címét és telefonszámát.
Ez után az orvos eléri a kártyatulajdonos MÁSODLAGOS egészségügyi adatait.
Az élete során történt kórelőzményeket, korábbi kezeléseket, zárójelentéseket, és minden
fontos és lényeges információt megtud.
Az információk birtokában biztosabban tudja meghatározni a leghelyesebb, és legeredményesebb gyógyítási módszereket.
A kód felhasználásával egy időben a rendszer SMS üzenetet küld a fenti adattartalommal a kártyatulajdonosának,
az értesítendő személyeknek (2fő) valamint az EMVME egyesület ügyfélszolgálatának.
Az EMVME ügyfélszolgálata felveszi a kapcsolatot a külföldi kórházzal, a kártyatulajdonos háziorvosával,
a biztosítóval, és az értesítendő családtagokkal.
Amennyiben a helyzet megkívánja, az ügyvédünk azonnal repülőre ül, és a helyszínre siet, és szükség szerint segít intézkedni.
A biztosítási díjakat az EMVME magára vállalja.tagsági díjakból fizetjük minden évben a költségét.biztosításoknak van egy alapcsomagja, és ezek mellé opcionálisan választhatnak kiegészítéseket .Az éves díj: 9 700 Ft, mely tartalmazza is.szolgáltatási csomagok növelésével díj is nő.Biztosítás
Jogi segítségMindent a világon jog szabályoz, nélküle anarchia lenneA probléma az, hogy bajban mindenki saját érdekét védi így biztosítók is, de Ők megfizethetik legjobb ügyvédeket, míg az áldozat, vagy annak családja hadakozni kényszerülItt már eltűnik erkölcs, biztosítóknak csak számok vagyunk.Mi segítünk megmutatni arcunkat azzal, ügyvédünk segíti első perctől kezdve.
Jogi segítségHárom alapot fogunk létrehozni. és pénzzel feltölteni:1. Jogsegély alap: 10 000 000,-Ft arra az esetre, ha valakinek jogvitája támad a biztosítók valamelyikével.2. Külföldi segélyalap: 15 utazási iroda kint felejti. 3. belföldi vészhelyzeti 25 baleseti mentési hazaszállítási költségekre. Tervezünk továbbá ideiglenes lakhatási támogatási is felállítani. (pl. árvíz, tűz, stb.)
Csatlakozás•Az egyszeri csatlakozási díj: 33 700,-Ft•Ez tartalmazza:-az orvosi vizsgálatot,-első éves egyesületi tagdíjat,-a névre szóló kártyát,-évre balesetbiztosítás alapdíját,-CD-t, kulcstartót értesítendő adatával,-saját web-iroda üzemeltetési díját,-adminisztrációs költségeket.

Címkék: egyesület mentő vészhelyzet vészhelyzeti mentő

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu