Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Kedves netező bajnokok, mint én!

 

Bloggként ide tűzném ma írt kicsi reklám lapomat, pici gyógyítást rejtve el és ajánlva beavatást is a kínálatból, http://www.szeretethalo.boltaneten.hu boltból veszem én is.

 

 

 

http://www.rolla.boltaneten.hu  

 

Készítem további web boltjaimat, hasonló dolgokhoz, inkább gyógyítások és tanulható szerethetőségességes.. nevük szerint:

http://www.szeretethalo.boltaneten.hu (azonosító:  Mennyei Manna Országa) http://www.csillagutak.boltaneten.hu (téma: szeretet-teljes igaz utak); http://www.bambiszerelem.boltaneten.hu (téma: harcok a tudatos napokon); http://www.selyemem.boltaneten.hu  (téma: kékbuddha vigadalom);

 

 

Gyűjtemény reklám céljából, kérem, hogy keresse fel a fent említett net boltokat egyenként, nézze át a kínálatot és találja meg az önnek tetsző gyógyítást! Különösen magas rezgéssel dolgozom és kutakodom saját magam részére is.

 

Az ember mindig gondolja meg, hogy kitől és miféle hasznos dolgot használ fel nap, mint nap. Megtanulhat velem lenni - tanítást és bármi kedves dolgot, amit úgy gondol, hogy érdemes rá, hogy ön gyógyulni tudjon tőle - megtalál és legyen jól informált!

 

Olvasson bele és tegye el, mint egy idézetet, felfedezi majd az új élet adta örömteliséget, nem kell többé féltenie szeretteit!

 

A kínálat inkám a reklám továbbításához használható fel, ne több.

 

Szeretettel és ajánlom a facen és a google oldalait, ahol gyűjteményeimre hivatkozva foglalom el kiérdemelt helyemet. Tegye ezt ön is meg, az oldalakat Bambiszerelem hívom és több hozzá készített „page” található és keresőben nevemhez felfedhető irodalmat áttekintve követheti a mindennapokat velem és a gyógyításokkal kapcsolatban.

 

Tudja ön, hogy ha kéréssel fordul ön a magasabb énjéhez, ha azt beavatással érzékelteti (gyógyításokat használ fel és tanításokat vásárol és információt, híreket szed össze nevében) , akkor ön ezt hívhatja úgy, hogy EGY ÉLETEM. Szép ez? Mit gondol? Sok szép munkára alkalmas napot kívánok teljes szívemből! Természetesen beavatásokat szívesen készítek önnek. Akár innen rendelheti meg – csak dobja a kosárba bele!

 

levelezési cím: julianna.fodesi@gmail.com

Címkék: "tartós és igaz" "útra vágyódó" amerika asana ashanti barátságos buddha béke egészséges fejléc fiatal fénysárkány gondos gyermeki gyógyítás izgalmas keres kényelem mai napon szerkesztett friss hirek mentes oldal otthon pure szeretet szerethető teljes templom vidám világ érdekes

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Rendben!Kacsintás!

Válasz

Földesi Julianna üzente 11 éve

Hát sok ilyet írok és mindenki jól lesz majd! "Ne gondoldd el másként a napokat egymás után, hidd csak el, hogy az élet már csak ilyen egyszerű. Nincs többé komplikáltság és világválság."

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu