Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

"HA TELJESEN BIZTOS VOLNA ABBAN,HOGY A KERTJÉBEN EGY EGÉSZ VAGYON VAN ELÁSVA GYÉMÁNTBA,RÁSZÁNNA-E KÉT ÉVEN ÁT NAPI EGY-KÉT ÓRÁT,HOGY KIÁSSA..?"

 

 

Nemrég találtam egy ígéretes pénzkereseti lehetőséget az Interneten, mégpedig egy új magyar Network Marketing céget a YessPlus-t, amelynek van egy igen érdekes találmánya, egy un. Downliner hálózatépítő automata, amely nagyon megkönnyíti a munkámat.
Csak kattints ide a részletekért: www.downliner.hu/H-09932 és olvasd el alaposan az ismertetőt. Ha nincs most erre időd, tedd a kedvencek közé későbbi elolvasásra, és mindenképpen iratkozz fel az oldalon található ingyenes hírlevélre!
Ha bármilyen kérdésed van, hívj vagy írj!

Sokan vagyunk, akiknek van egy kevés ideje, jó lenne vele valamit kezdeni, hogy egy kis kiegészítő jövedelemre tegyünk szert. Ez most egy olyan lehetőség, amit én magam már régóta kerestem. Nem, nem tévesztett meg! Sok hasonlóba beléptem már, sikertelenül. Most megtaláltam azt, ami valóban működik, kevés, de kitartó munkával, otthon ülve! Csak az internet kell hozzá, ja, és sosk-sok ismerős, akinek ajánlani tudom, mert így épül fel és hoz jövedelmet a rendszer. A legfőbb tennivaló az egészben, hogy olyan termékeket, amiket egyébként is megveszek, a Yessplus-tól rendeljem meg. A többi szinte magától megy, de elolvashatod, tanulmányozhatod. Itt is be lehet lépni: www.yessplus.hu/H-09932 . Ha valakit komolyan érdekel, vegye fel velem a kapcsolatot skype-on: joskaba45

Yess Silver - Ezüst oldat (100ml)


Ár: 2100 FtPont:7.5 pontKiszerelés:100 ml Cikksz

Egyetlen termékkel 650 féle baktériumtörzset elpusztíthatunk!
Azoknak, akik nem szívesen szednek antibiotikumot, vagy érzékenyek rá.
Az Ag100, melyet természetes antibiotikumnak nevezünk, a lehető legtisztább ezüstöt tartalmazza (99,999%). Az antibiotikumokkal ellentétben nem pusztítja el a természetes bélflórát. Mindeddig nem tapasztalták, hogy a kórokozó mikroorganizmusok immunissá váltak volna az ezüst kolloid hatására. Segít meggyógyítani a megfázást. Az Ezüst kolloid segít meggyógyítni a:
• náthát
• megfázást
• influenzát
• tüszős mandulát
• köhögést
• torok-, arcüreg-, és tüdőgyulladást
• hörghurutot
• más bakteriális fertőzéseket
Az Ag100 Ezüst Kolloid külsőleg és belsőleg egyaránt alkalmazható. Használható külsőleg bőrön, torok- és szájöblögetésre, irrigáló folyadékként, vagy beöntéshez.
Összetétel:
ionizált víz
ezüst nyomelem kolloid 10mg/l 300ml/üveg MAGYAR termék!!!
Nálunk megvásárolható! FT/üveg Ha kíváncsi, hogy mi is ez az anyag, vagy, hogy mi a hatásmechanizmusa, akkor kattintson a tovább gombra.

M is az az ezüst kolloid?
Az ezüst kolloid egy olyan elektrogalvanikus eljárás-eredményeképpen jön létre, mely során a szubmikroszkópikus (1,26 Angstrom/0,00001 mikron nagyságú) ezüst részecskéket egy nagyobb darab 99.999-es, igen tiszta ezüstből vízben oldanak. A részecskéket szuszpenzióban tartja az atomok enyhe elektromos töltése. Apró részecskék formájában az ezüst könnyebben hatol be a szervezetbe.
Az ezüst egy erős, természetes profilaktikus / antibiotikus szer, melyet évezredek óta használnak az emberek, anélkül, hogy bármiféle mellékhatása lenne. Az ezüst megbénítja azokat a bizonyos enzimeket, melyeket az egysejtű baktériumok, gombák és vírusok oxigén felhasználó anyagcseréjük során használnak. Így azok megfulladnak.
Nem ártalmasak viszont az emberi enzimekre, sem pedig az emberi szervezet bármely részének vegyi egyensúlyára. Az ezüst felszívódása nagyon lassú folyamat. Mindenféle kórokozó szervezetet hatástalanít hat perc, vagy még annál is rövidebb idő alatt. Az ellenálló képességek nem tudnak kifejlődni. A szervezetünk nem szokik hozzá. A kolloid ezüst egyaránt gyógyszer és megelőzés mindennemű fertőzéssel szemben. A megfelelő mennyiségű kolloid ezüst a szervezetben olyan, mintha egy kiválóan működő második immunrendszer volna bennünk.
A homeopátiában a legfontosabb szerek egyike - szédülés, kötőhártya gyulladás, a fejbőr viszketése, hasgörcs, puffadás, fejfájásra ha az félelemre vagy idegességre vezethető vissza.

Hogyan hat az ezüst kolloid?

Az ezüst kolloid hatástalanítja azt az enzimet, amit az egysejtű baktériumok, gombák és vírusok használnak anyagcseréjük során. Az antibiotikumoktól eltérően nincs ismeretünk rezisztens törzs kialakulásáról. Valójában az antibiotikumok a baktériumoknak és gombáknak csak körülbelül tucatnyi formája ellen hatnak a vírusok ellen pedig egyáltalán nem. Egyetlen ismert kórokozó organizmus sem képes megélni, ha kolloid ezüst akár csak apró nyomokban is jelen van. A Silver Institute kutatásai is azt támasztják alá, hogy az ezüst kolloid több mint 650 kórokozó ellen hatásos. A tesztek azt igazolják, az ezüstnek a vékonybélben történő magas felszívódása miatt, hogy a vastagbélben élő szervezetbarát baktériumokat ez nem érinti. Az ezüst segíti a magzat fejlődését, növekedését, egészségesebbé teszi, megkönnyíti a szülést és a lábadozást. Laboratóriumi tesztek igazolják, hogy minden baktérium, vírus és egysejtű gomba elpusztul hat perces érintkezés után. Minél több ezüst van a szervezetben, ez az érintkezés annál gyakoribb és gyorsabb lesz.

Az Ag100, melyet természetes antibiotikumnak nevezünk, a lehető legtisztább ezüstöt tartalmazza (99,999%). 650 féle baktériumtörzset képes elpusztítani. Az antibiotikumokkal ellentétben nem pusztítja el a természetes bélflórát. Mindeddig nem tapasztalták, hogy a kórokozó mikroorganizmusok immunissá váltak volna az ezüst kolloid hatására. Segít meggyógyítani a megfázást, influenzát, tüszős mandulát, köhögést, torok-, arcüreg-, és tüdőgyulladást, hörghurutot, és más bakteriális fertőzéseket.

Ag100 Ezüst Kolloid:
- antibiotikumként hat
- 6 perc alatt 650 kórokozót pusztít el
- a kórokozók nem tudják kifejleszteni az ezüst kolloid hatásával szembeni ellenállás képességét

Az Ezüst Kolloid rendkívüli hatóereje
Ag100. Az ezüst kolloid az antibiotikum helyettesítôje
Ezüst lövedékek harcban az egészségért
Milyen megbetegedésekre használjuk
A legjobb minőség és legnagyobb biztonság
Ezüst kontra pestisjárvány
Az ezüst kolloid segített rajtam. Segíteni fog rajtad is!

Hogyan használjuk?

Fontos információk

Az Ezüst Kolloid rendkívüli hatóereje

Az Ezüst Kolloid több mint 650 féle baktériumtörzset, vírust, gombát, és penészt képes elpusztítani. Vizsgálatok kimutatták, hogy szokatlanul gyorsan hat, kb. 5-6 perc leforgása alatt pusztítja el a kórokozókat. Nem fantasztikus felfedezés ez? Az Ezüst Kolloid egyedi tulajdonságai közé tartozik, hogy a kórokozó mikroorganizmusok nem tudnak immunissá válni az ezüstrészecskék hatására, mint ahogy ez az antibiotikum esetében gyakran előfordul.

Antibiotikum helyett

Az orvosok egyre többször vallanak kudarcot az új vírus- és bakériumfajtákkal folytatott küzdelemben. Eredménytelenül próbálják antibiotikumok segítségével kiirtani a szervezetünket támadó gombákat, élesztőket, és más élősködőket. Emiatt szervezetünk egyre gyengül, immunrendszerünk egyre gyakrabban képtelen kivédeni a támadásokat. Mára számos betegség, melyről azt hitték, antibiotikummal gyógyítható, gyógyíthatatlanná vált, még a legújabb antibiotikumok bevetése mellett is. A tudósok nem találnak megfelelő anyagot, amivel helyettesíteni lehetne az antibiotikumokat. Ezért kialakult egy új elmélet, mely szerint sokkal jobb taktika lenne az antibiotikumok teljes elhagyása másfajta gyógyszerek javára. Ilyenkor érdemes az Ag100 Ezüst Kolloidra gondolni.

Mi az Ezüst Kolloid?

Az Ezüst Kolloid mikroszkópikus részecskékből áll – deionizált vízben függő ezüstionokból. A kolloid szerkezete ugyanolyan, mint a testnedveké, ezért 90-100%-ban felszívódik. Az Ezüst Kolloid nem mérgező készítmény, nincsenek mellékhatásai. Kíméli a májat, az emésztőrendszert, és a szervezetet védő természetes bélflórát; néhány nap alatt kiürül a szervezetbôl.

Ezüst Kolloid – egy forradalmian új készítmény, mely hatásosan gyógyítja a vírusos-, bakteriális-, és gombás fertőzéseket.

Megfázás, influenza, nátha, köhögés, torok-, arcüreg-, tüdőgyulladás, hörghurut esetén kíválóan alkalmazható. Az Ezüst Kolloid nagy segítséget nyújt torokgyulladásnál, elbánik a legjellemzőbb gombafajtákkal is, mint a hüvely-, körömágy-, láb-, tenyér-, bőrgombásodás, vagy szájpenész. Az Ezüst Kolloid felgyorsítja a hámsérülések, sebek, égési sérülések, fagyások gyógyulását is. Elpusztítja a baktériumokat, ezzel egyidőben úgy felgyorsítja a hámsejtek regenerálódását, hogy nem marad heg. Az Ezüst Kolloid különösen ajánlott azoknak, akiknek a szervezete legyengült, gyakran betegszenek meg, vagy krónikus fáradtságra panaszkodnak. Sokan tapasztalták energiaszintjük emelkedését, anyagcseréjük és emésztésük javulását, csupán napi egy teáskanálnyi Ezüst Kolloid fogyasztása után. Többen igazolják, hogy az Ezüst Kolloid élesíti az elmét is.

A legjobb minőség és a biztonságos használat.

Az Ezüst Kolloid ezüstrészecskéi csak elektromikroszkóppal láthatók. Minél kisebb a részecske, annál hatékonyabb a kolloid. Az ezüstrészecskék optimális mérete 1.5 – 5 nm (nanométer) 10 PPM-es sűrűségnél. A gyártó garantálja a legjobb minőséget és hatékonyságot valamint az alkalmazás biztonságát azzal, hogy megfelelő sűrűségű és méretű ezüstrészecskék kerülnek a készítménybe. Az Ag100 Ezüst Kolloid 99,999% tisztaságú ezüstöt tartalmaz. Amennyiben a gyártáshoz kisebb tisztaságú ezüst kolloidot használnak, a készítményben megjelenhetnek más, nem kívánatos vegyületek is. Hasonló paraméterekkel rendelkező készítmények nem feltétlenül tudják ugyanezt a hatást biztosítani.

Évszázadokon át hatásos ezüst

Már a középkorban kihasználták az ezüst baktériumölő képességeit. Ezüstkupából ittak, egy ezüstérme beleejtése tejbe vagy vízbe meghosszabbította a folyadék frissességét, tartósságát. A XIV. századi nagy pestisjárvány alatt a tehetősebb szülők ezüstkanalat adtak gyerekeiknek, hogy azt szopogatva pusztítsák a kórokozókat. A XIX. században Németországban rájöttek, hogy az enyhe ezüstoldat fertőtleníti a szem gyulladását és nem irritálja a nyálkahártyát. Az ezüstkanál szopogatást máig akalmazzák herpesz ellen. A 90 éve ismert Ezüst Kolloidot természetes gyógyszerként tartják számon.

 

Az Ezüst Kolloid segített rajtam...

„Mióta Ezüst Kolloidot fogyasztok, nem vagyok beteg. Régebben gyenge voltam, gyakran megfáztam, fújtam az orrom, minden télen elkapott az infuenza. Most nagyon jól érzem magam. Örülök, hogy találtam egy ilyen hatásos készítményt, mely növeli az ellenállóképességet!”
Tom

„Amikor ledöntött lábamról az influenza, az Ezüst Kolloid hamar kihúzott a betegségből”
W. Ágnes

„A fiam megégette a lábát egy vasalóval. A seb nagyon mély volt, és biztos voltam benne, hogy a gyógyulás sokáig fog tartani. Fülembe jutott, hogy az Ezüst Kolloid segít az égési sérülések gyógyításában, ezért kipróbáltuk. Minden nap locsolgattam a sebet, és engem lepett meg legjobban, mikor egy héten belül meggyógyult. Nem volt semmi komplikáció vagy fertőzés, a fiam sokkal kevesebbet szenvedett, a seb után pedig icipici heg sem látható”.
Dóra

„Hüvelygombásodásban szenvedtem. Sajnos a gyógyszeres kezelések ellenére a betegség rendszeresen visszatért. Az Ezüst Kolloid alkalmazásának harmadik napján megkönnyebbülést éreztem, három hét után pedig teljesen meggyógyultam. Azóta eltelt fél év, és nem tapasztaltam kiújuló tüneteket.”
Anna Gödöllőről

„Granulociták okozta fertőzésem van szervezeten belül. Ennek külső tünetei az állandóan gyulladt nyálkahártya, a bőrömön megjelenő viszkető sömör, és duzzadt nyirokmirigyek. A szokványos orvosságok csak átmenetileg segítettek, már teljesen elvesztettem a reményt, hogy valaha kigyógyulok ebből. Két hete szedem az Ezüst Kolloidot, azóta gyengébben jelentkeznek a tünetek. Úgy érzem több az energiám, és újra hiszek abban, hogy meggyógyulhatok!”
K. Margit

„Lábgombásodás keserítette az életem. Ráadásul gombáim makacsul ellenálltak mindenféle gyógyszeres kezelésnek, amit orvosom felírt. Teljesen elkedvetlenedve és egykedvűen úgy döntöttem, az Ezüst Kolloid lesz az utolsó kísérletem. 2 héten át minden nap Ezüst Kolloidos vízben áztattam a lábam. Segített!!!”
Robi

Hogyan alkalmazzuk?

Az Ag100 Ezüst Kolloid külsőleg és belsőleg egyaránt alkalmazható. Használható külsôleg bôrön, torok- és szájöblögetésre, irrigáló folyadékként, vagy beöntéshez.

Belsőleg

– megelőzési céllal: napi 1 teáskanál (kb. 5ml);
– megfázás, nátha, influenza esetén: naponta négyszer 1 teáskanál (4x5ml);
– krónikus betegség esetén: naponta kétszer 1 teáskanál (2x5ml);
– a szervezet erősítése és vitalitásának emelése céljából: maximum 6 teáskanál naponta (30ml-ig)

Ag100. Az Ag100 Ezüst Kolloidot belsőleg két hónapig lehet alkalmazni, utána ajánlatos néhány hetes szünetet tartani.

Külsőleg

Az Ag100 Ezüst Kolloid közvetlenül a sérült bőrfelületen használandó, például egy Ag100 Ezüst Kolloiddal átitatott gézdarab segítségével. Borogatás is készíthető vele, szórófejes flakonból permetezhetô, vagy egyszerűen csak cseppentsük a beteg bőrfelületre naponta néhányszor. FIGYELEM! Az Ag100 Ezüst Kolloiddal kezelt bőrfelületet ne tegye ki közvetlen napsütésnek!


Ellenjavallat: Ne használjuk ezüst allergia esetén!


Fontos tudnivalók

Az Ag100 Ezüst Kolloidot elektromagnetikus forrásoktól távol, sötét helyen, szobahőmérsékleten tároljuk.
Az itt olvasható Ag100 Ezüst Kolloid készítményről szóló leírás kizárólag tájékoztató jellegű. Betegség esetén kérje kezelőorvosa tanácsát és tartsa be utasításait. Az Ag100 Ezüst Kolloid kúra semmi esetre sem helyettesíti az orvos által előírt kezelést!

 

 

Yess Gold - Arany oldat (100ml)

Az emberiség történetében az arany gyógyszerként való használatáról már a Bibliában is olvashattunk. A türelmetlenség és a feszültség enyhítésére adta Mózes a népének. Az ősi egyiptomiak már több mint 5000 évvel ezelőtt fogyasztottak aranyat mentális, testi és spirituális tisztítás céljából. Úgy tartották, hogy az arany stimulálja az életerőt, és emeli a rezgésszintet.

A kínaiak leghíresebb alkimistája,

Ko Hun (281-361) hirdette elsőként, hogy az oldott aranyat tartalmazó életelixírnek fiatalító, életet meghosszabbító hatása van. A középkorban az alkimisták aranyporból kevertek italt, hogy enyhítsék a végtagfájdalmat, amit ma izületi gyulladásnak nevezünk.

A világhírű Nobel-díjas német bakteriológus, Dr. Robert Koch fedezte fel, hogy a tbc-t okozó baktérium arany jelenlétében nem életképes. Az USA-ban már 1885 óta alkalmazzák a kolloid aranyat iszákosság kezeléséra, mivel enyhíti az alkohol iránti vágyat. Emellett használják még koffein- és szénhidrátfüggőség csökkentésére. Dr. Nilo Caireo és Dr. A. Brinckmann sikerkönyvében a Materia Medicaban (1956., Brazilia, Sao Paulo, 19. kiadás) az aranykolloidot a legjobb elhízás elleni szernek tartják.

Az 1900-as évek elején gyakran ültettek a bőr alá arany lemezkéket a gyulladt könyökvagy térdizületekhez. Hatására a fájdalom enyhült, ill. teljesen megszűnt. Az izületi gyulladás kezelésére 1927 óta folyamatosan használnak aranyat. Egy másik tanulmányukban kimutatták, hogy a kolloid arany javítja az agy teljesítményét: 3-4 héten keresztül napi rendszerességgel fogyasztva az aranykolloid akár 20 %-kal is megnövelheti az IQ-t, javítja a koncentráló képességet, és élesíti az elmét. Úgy gondolják, hogy a kolloid arany fokozza a testben és a központi idegrendszerben lévő idegvégződések vezetőképességét, ezáltal javítja a fizikai és szellemi teljesítményt. Ez összhangban van Edgar Cayce azon véleményével, mely szerint az arany segít újjáépíteni az idegrendszert. Cayce leirta, hogy: „ az arany és az ezüst megfelelően adagolva majdnem duplájára növelheti az élettartamot”.

2002-ben ausztráliai és új-zélandi kutatók arany és ezüst felhasználásával olyan rákellenes gyógyszereket késztettek, amelyek egerek méhében hatékonyan pusztították el a rákos sejteket anélkül, hogy az egészséges sejteket megtámadták volna! Biokémikusok is használják az aranyat fehérjevegyületekben, hogy új életmentő gyógyszereket állítsanak elő. Tesztelés alatt áll egy, az AIDS kezelésére szolgáló új aranyvegyület, mivel az gátolja a vírusok szaporodását a fertőzött sejtekben.

Bizonyos rákbetegségek gyógyításában is alkalmazzák.

Az injekcióban beadott mikroszkopikus arany lemezkék megállítják a prosztatarák terjedését, petefészekrákot kezelnek kolloid arannyal, az arany gőzlézer pedig szintén megöli a rákos sejteket, de az egészséges sejteket nem károsítja.

Kolloid ezüsttel naponta használva támogatja és erősíti a szervezet természetes védekező rendszerét, az immunrendszert, növeli a vitalitást és az élettartamot.

A jobb

felszívódás érdekében az ezüst- és aranykolloid szedése között min. fél órának kell eltelnie!

Amint a modern tudósok és orvosok felfedezik mindazt, amit úgy tűnik, őseink mindig is tudtak, lassan, de biztosan újra megtapasztalhatjuk arany csodálatos gyógyító tulajdonságait. A jó minőségű aranykolloid oldatnak soha semmilyen mellékhatását nem tapasztalták! Más gyógyszerekkel nem lép kölcsönhatásba, hatásukat nem befolyásolja.

A maximális felszívódás érdekében evés előtt 5-10 perccel vegyük be. Felnőttek napi adagja 2 x 1 teáskanálnyi, gyerekeké: 1 x 1 teáskanálnyi (5ml).

Figyelem

Kereskedelmi forgalomban nem kapható

Arany kolloid itt megvásárolható.

http://www.yessaruhaz.hu/H-09932


Ár: 3990 FtPont:12.5 pontKiszerelés:100 ml
Arany oldat

Ez a termék a Bónusz Plus rendszerben 10-20%-ig csökkenõ áron megvásárolható.



Yess Silver - Ezüst oldat (100ml

Ezüst kolloid!

A legerősebb, legbiztonságosabb, széles körben alkalmazható antibiotikum, amelyet az emberiség ismer.

Az ókori görögök és rómaiak már felhasználták az ezüst jótékony hatását: ezüst edényekben tartották italaikat, melyek így hosszabb ideig frissek maradtak. Az amerikai telepesek megfigyelték, hogy a tej hosszú ideig nem savanyodik meg, ha egy ezüstdollárt tesznek bele.

Mi az ezüst kolloid?

Az ezüst kolloid egy olyan elekto-galvanikus eljárás eredményeképpen jön létre, amelynek során szubmikroszkópikus ( 1,26 angström/ 00001 mikron nagyságú ) ezüstrészecskéket egy nagyobb darab 99,9999 %-os igen nagy tisztaságú ezüstből vízben oldanak. A részecskéket szuszpenzióban tartja az atomok enyhe elektromos töltése.

Apró részecskék formájában az ezüst könnyebben hatol be a szervezetbe. Az ezüst egy erős természetes profilaktikus / antibiotikus / szer, amelyet évtizedek óta használnak az emberek anélkül, hogy bármiféle mellékhatása lenne. Az ezüst megbénítja azokat a bizonyos enzimeket, amelyeket az egysejtű baktériumok, gombák, vírusok oxigént felhasználó anyagcseréjük során használnak. Így azok megfulladnak. Nem ártalmasak viszont az emberi enzimekre, sem pedig az emberi szervezet bármely részének vegyi egyensúlyára. Az ezüst felszívódása nagyon gyors folyamat: mindenféle kórokozó szervezetet hat perc alatt, vagy még rövidebb alatt hatástalanít. Azok ellenálló képességének nincs ideje kifejlődni. A szervezetünk nem szokik hozzá. A kolloid ezüst gyógyszer, s egyszersmind megelőzés mindenféle fertőzéssel szemben. A megfelelő mennyiségű ezüst kolloid szervezetünk második immunrendszerét jelentené.

A homeopátiában a legfontosabb szerek egyike. Egyaránt alkalmas szédülés, kötőhártya gyulladás, fejbőrviszketés, hasgörcs, puffadás, fejfájás megszüntetésére, amennyiben azok idegességre vagy szorongásra vezethetők vissza.

Hogyan hat?

Az ezüst kolloid hatástalanítja azt az enzimet, amit az egysejtű baktériumok, gombák és vírusok használnak anyagcseréjük során. Az antibiotikumoktól eltérően nincs ismeretünk arról, hogy ezzel szemben is kialakultak volna rezisztens törzsek. Az antibiotikumok a baktériumoknak és gombáknak valójában csak mintegy tucatnyi formája ellen jelentenek hatásos védelmet, míg a vírusokkal szemben egyáltalán nem. Az ezüst kolloid apró nyomokban való jelenléte esetén azonban egyetlen ismert kórokozó sem képes megélni. A Silver - Institute kutatásai is azt támasztják alá, hogy az ezüst kolloid több mint 650 kórokozó ellen hatásos. A tesztek igazolják, hogy mivel az ezüst kolloid főként a vékonybélben szívódik fel, a vastagbél szervezetbarát baktériumait nem veszélyezteti. Az ezüst kolloid segíti a magzat fejlődését, növekedését is egészségesebbé teszi, megkönnyíti a szülést és lábadozást. Laboratóriumi tesztek igazolták, hogy minden baktérium, vírus, egysejtű és gomba az ezüst kolloiddal történő hat perces érintkezés után elpusztul. Minél több ezüst van a szervezetünkben ez az érintkezés annál gyorsabb és gyakoribb lesz.

Mikor használjuk?

Néhány betegség azok közül amelyek esetében eredménnyel járt az ezüst kolloiddal való kezelés: pattanások, vakbélgyulladás, bőrfarkas, izületi gyulladások, nyirokér gyulladása, kónikus kimerültség, vérben lévő élősködők, lyme - kór, kötőhártya gyulladás, égések, malária, agyhártyagyulladás, a rák egyes fajtái, bõrrák, tüdőgyulladás, candida-fertőzés, szifilisz, reuma, cukorbetegség, toxémia, ótvar, gonorrhea, lábfagyás, skarlát, szénanátha, szem-fül-száj és torokgyulladás, herpesz, gyomorfekély, leukémia. (Az ezüst kolloidkezelés egyike azon gyógymódoknak, amellyel a súlyos égési sérülteket életben lehet tartani.)

Az ezüst kolloidot sikerrel használják a legnehezebb gyógyítási körülmények között is.

A kertben is hasznosnak bizonyul az ezüst kolloid, mivel a növények bakteriális és gombás betegségeit is lehet gyógyítani vele.

Nyaraláskor a legfontosabb elsősegélynyújtó szer is lehet, amellett használhatjuk az ivóvíz fertőtlenítésére is.

Az állatgyógyászatban is használható az ezüst kolloid. Pl. égések, marások, harapások és fertőzések gyógyítására, sőt hatásos ellenszere a kutyák parvo vírusfertőzésének is.

Mit nem csinál az ezüst kolloid?

Nincs kölcsönhatásban más gyógyszerekkel. Nem ingerli a gyomrot, sőt segíti az emésztést. Nem csípi a szemet. Az elmúlt száz év orvosi szakirodalmában még említés sincs olyasmiről, hogy az ezüst kolloid szájon át való vagy intravénás használata bármiféle mellékhatással járna.

Használható belsőleg fogyasztva illetve közvetlenül a testfelszínre is kenhető. Adagolás belsőleg: a negyedik napig 3 x 1 teáskanál, majd az ötödik naptól 2 x 1 teáskanál naponta.

Ezen kívül készíthető belőle beöntő illetve irrigáló oldat is. Használata javasolt: Gyakorlatilag az összes testfelszínen lévő, illetőleg a test belsejében megbúvó fertőzéses betegségek esetén.

Rendelkezik egy, az atomszerkezetéből adódó speciális hatással is: a máj anatómiai szerkezetét helyreállítja, illetve a májműködést erősíti, a méregtelenítést fokozza.

Alkalmazható: Szájon át közvetlenül, gargalizálásra, torokgyulladásnál öblögetéssel, szájöblítéssel a száj- nyálkahártya és fogínypanaszoknál, semlegesíti a fogszuvasodást, megszünteti a kellemetlen leheletet. Szájöblítő és gargalizáló szerként is használható. Irrigáló szerként hüvelyfertőzésnél, szemcseppként szemgyulladásnál, lemosásra, borogatásra, külsőleg bőrbajoknál. Ideális élelmiszertartósító. Gyümölcsöket, zöldségeket befújhatunk vele, ezzel elkerülve a rothadást, penészedést. Kiváló a hűtőszekrény szagtalanítására is.

Külsőleg: pattanások, ótvar, skarlát, bőrfarkas, gombás fertőzések, bőrrák esetén, szemgyulladásnál (kötőhártya-gyulladás) fülgyulladásnál, száj nyálkahártya-fertőzésnél és -sérülésnél, herpesznél, égés-fagyás esetén, szemölcsök ellen. Napégésre fantasztikus! Egyébként az USA-ban több égésklinikán csak ezt használják.

Alkalmazhatjuk közvetlenül vágott sebekre, horzsolásokra és nyílt sebekre, esetleg tegyünk pár cseppet egy kis kötszerre, sebtapaszra, - hogy lerövidítsük a gyógyulási időt. Befújhatunk vele ekcémát, viszkető felületeket, pattanásokat, szúnyogcsípést vagy bármilyen bőrbetegséget. Használhatjuk szem és fülfertőzések, körömágyi, lábujjköröm és fülgombásodás ellen. Fújjuk a lábujjak közé, combhajlatba, hogy megszüntessük a bőrviszketést, lábujjak közti kipállást, gombás fertőzéseket, kiütéseket. Megszünteti a korpásodást, a psoriasist és a bőrviszketést.

Figyelem

Kereskedelmi forgalomban nem kapható

Ezüst kolloid itt megvásárolható.

http://www.yessaruhaz.hu/H-09932

 


Yess Copper - Réz oldat (100ml)

Miért van szükségünk rézre?

A réz esszenciális mikro-tápanyag, amely szükséges a szervezetünkben a vörösvérsejt képzéséhez, az RNS szintézishez, a fehérje anyagcseréhez, egyes enzimek alkotórészeként azok működéséhez, a haj és a bõr színéhez, az egészséges idegekhez. A réz fontos szerepe még, hogy segíti a csontképzõdést (a réz segíti elõ a kalcium és foszfor beépülését a csontokba!), nélkülözhetetlen a gyógyulási folyamatokhoz, a sejtek energiatermeléséhez és az íz-érzékeléshez. A réz fokozza a szervezet vasfelszívó képességét, segít karbantartani a szívben és a vérerekben a kötőszövetek épségét, jó hatással van a porcok és inak regenerálására, és jelentős szerepet játszik az immunrendszer működésének kialakításában. Nagy mennyiségű C vitamin fogyasztása esetén több rézre van szüksége szervezetünknek. A réznek a cinkkel és a C vitaminnal együtt fontos szerepe van a bõr rugalmasságáért felelős elasztin előállításában.

Mi történik rézhiány esetén?

A rézhiány egyik korai jele a csontritkulás

(osteoporózis). Dr. Robert O. Becker 15 évvel ezelőtt publikált felfedezése szerint a réz elektromágneses kötőereje tartja össze a csontokat alkotó apatit kristályokat és a kollagén rostokat, így a csontokban és kollagén területeken fellépő rézhiány, lehet a hiányzó láncszem, ami csontritkulást okoz. A csontok, a bõr és a kötőszövetek egyik alapvető építő fehérjéje a kollagén, amelynek előállításához a réz nélkülözhetetlen, hiánya esetén zavar alakul ki a kollagén és az elasztin szintézisében. A rézhiány egyéb tünetei lehetnek még: hasmenés, bõrgyulladás, kopaszodás, őszülés, általános gyengeség, fáradékonyság, ödéma, ingerlékenység, légzőszervi problémák, vérszegénység, vérnyomásproblémák.

A réz segíti a vas beépülését a hemoglobinba.

Rézhiány esetén a betegek állapota a vasbevitel emelése mellett sem javul! A réz hiánya a vér káros koleszterinszintjének növekedéséhez vezet, ami az egyik tényező, amely felelős a szívkoszorúér betegségek és az agyvérzés kialakulásáért. A réz segít karban tartani a szív és a vérerek kötőszöveteit.

Az emberi szervezet napi rézigénye 1-2 mg. Élelmiszerekkel kerül a szervezetünkbe és felszívódhat bőrön keresztül is. Idősebb korban ügyelni kell, a megfelelő rézszint fenntartására, mivel

számos időskori népbetegség oka a rézhiány.

Sajnos az utóbbi évtizedekben kiszorult a réz a mindennapi használatból (pl. rézkilincs, réztartalmú permetező szerek, rézedények), ezért pótlásuk különösen fontos.

 

Mindent összevetve, a réz kiváló segítője az egészségnek és szépségnek, stimulálja az agyat, tisztítja az artériákat és a vért, antioxidáns hatású, és fokozza a bőr rugalmasságát.

 

Figyelem

Kereskedelmi forgalomban nem kapható

Réz kolloid itt megvásárolható.

http://www.yessaruhaz.hu/H-09932


Ár: 4280 FtPont:15 pontKiszerelés:200 ml
Összetev?k: nagy tisztaságú réz (10PPM), desztilált víz



Felhasználási javaslat: napi 1 vagy 2x1 teáskanálnyi evés közben.

Tárolása: óvjuk a közvetlen napfényt?l és mágneses hatásoktól. Dr. Hummel Mikrorostos BiogélYess



Dr. Hummel Mikrorostos Biogél

Miért fontos az ép bélflóra és bélnyálkahártya? Naponta kb. 4 kg nyálkát termelünk az emésztés alatt. Ez a nyálka védi és tisztítja belsőnket. Ebben a nyálkában több mint 6 milliárd szervezetbarát baktérium és élesztő-gomba él, ezt nevezzük bélflórának. A bélflóra előemészti a táplálékainkat és megvéd a kórokozó baktériumok és élesztőgombák elszaporodásától a beleinkben. A mai, tartósítószereket, gyógyszereket tartalmazó táplálkozás közepette, alig találhatók olyanok, akiknek teljesen ép a bélflórája és a bélnyálkahártyája.

A nyálka? Úgy viselkedik, mint egy ragasztó: ami anyag belé kerül, az csapdába is jut, nehezen szabadul ki. Minél vékonyabbak a szálak, annál több anyagot tud ledermeszteni magában a nyálka. A nagy víztartalmú géleket nyálkának hívjuk.

Miért baj az, ha kevés rostosat fogyasztunk? A rostok megkötik a vizet, és gél állapotot hoznak létre, ebben a gélben, a tápanyagok is megkötődnek. Így egyenletesebb, lesz a felszívódás. A lassított cukorfelszívódás különösen kívánatos, mert a hirtelen cukorterhelést megakadályozza, ez viszont a mai korban olyan súlyossá váló 2. típusú cukorbetegséget lassíthatja. Ugyanakkor megköt minden salakanyagot is. Vagyis tisztít. A rostos táplálék segíti a bélnyálkahártya tisztító képességét és javítja a géles kenést is a béltartalom tovahaladásához.

Mi az oka annak, hogy oly sok probléma megoldásánál hasznosnak bizonyult a biogél? Az mindig gyanús, ami sok mindenre jó! Erre egyetlen válasz van: a bélfalon keresztül tisztítja a vért is a nagy adszorpciós képességű biogél.

Márpedig, ha a vérünk tisztul, a sejtjeink is tisztulnak!

Hogyan működik ez? Nemcsak az fontos, hogy ne kerüljön a testünkbe több káros anyag, hanem az is, hogy a már bennünk lévők kikerüljenek. Ez különösen egy betegségkor fontos. A betegségben megtámadott, és elhalt sejtek „törmelékeinek” sokasága található a beteg vérében. A „törmelékek” eljuthatnak a test legkülönbözőbb részeihez, ahol betegségeket indukálhatnak. Ezek a rákos betegségeknél, különösen veszélyesek lehetnek, az áttétek miatt. A bélbolyhok kapillárisaiból a biogél „átszívja" a szennyeződéseket és törmelékeket a bélcsatorna belsejébe, és összegyűjtve azokat, a széklettel eltávolítja. Ahogy nem lehet felmosni felmosórongy nélkül, nem lehet hatékonyan tisztítani (méregteleníteni) mikrorostos gél nélkül sem.

Valaminek össze kell szednie a szennyezett folyadékot, a mikrorostok erre szolgálnak.

Mi a szerepe a biogélnek a vitaminok, ásványi sók és nyomelemek felszívódásánál? A biogél szervezetbarát mikroflórát is tartalmaz, mely előemészti a táplálékot. Tehát a biogél biológiailag aktív, emésztő enzimeket és mikroorganizmusokat tartalmaz. A bélflóra és a hozzáadott baráti mikroflóra által „előemésztett" vitaminok és ásványi anyagok mindig megfelelő arányban jutnak be sejtjeinkbe. A napi ajánlott vitaminmennyiség töredéke is elég ekkor. Az említett problémák kiküszöbölésére a vitaminokat, ásványi sókat és nyomelemeket nem tablettában adjuk fogyasztásra, hanem a biogélben. A biogél a hiányos bélnyálkahártyát is pótolhatja. A biogélben lévő szervezetbarát, aktív mikroflóra pedig a bélflórát egészíti ki. Természetes vitaminkészítmények fogyasztása után megvizsgálva a vér vitamin- és nyomelemszintjét, a szint megfelelőnek mutatkozik. Vizsgálatok azt mutatták, hogy azoknál, akiknek a bélflórája hiányosságokat mutatott, igaz, hogy megfelelő volt a vérszint, a sejtek viszont mégis vitaminhiányt mutattak. Az egészséges bélflórájúaknál viszont a sejtek nem mutattak vitaminhiányt. Ebből következik, hogy a bélflóra úgy emészti elő a vitaminokat, nyomelemeket, hogy ellátja ún. kofaktorokkal, koenzimekkel, melyek segítik bejutni őket a sejtbe. Vagyis, nem elég a vitaminoknak, nyomelemeknek csak a bélbe és a vérbe bejutni, a sejtekben van rájuk szükség.

Miért tisztítanak jobban a mikrorostok a növényi rostoknál? A mikrobiális mikrorostok akár ezerszer vékonyabbak a növényi rostoknál. Olyan a különbség, mint a hajzatunk és a bokor ágai között. A mikrorostok összfelülete sokkal nagyobb, így több és kisebb molekulák tömegét képes megkötni. MIKROROST = SZUPERROST!

Miért van az, hogy az idősebbek úgy dicsérik a biogélt? Az idősek kevesebb rostost fogyasztanak a nehezebb rágásuk miatt. Végre itt van a pépes biogél, amely szuperrostjaival pótolhatja a rosthiányt.

Miért javítja az immunrendszert? Az immunrendszer fő „székhelye" a belekben van, ugyanis szervezetünk ezen az óriási felületen érintkezik a legtöbb külvilágból származó ellenséggel is.

A MIKROROSTOS BIOGÉL= egyenletes vitamin- és nyomelem-felszívódás, nemcsak a vérbe, de a sejtekbe is. Extra tisztító erő, tisztított emésztőrendszer, tisztított vér és tisztított sejtek ..

Dr. Hummel Zoltán

A mikrorostos biogél megvásárolható

itt http://www.yessaruhaz.hu/H-09932

 


1.

Kellemetlen, hogy ezt a vállalkozási formát választom, mit szólnak az ismerőseim?

Ha Önben is felmerül ez a kérdés, akkor gondolja át, hogy az ismerősei döntik-e el, hogy milyen autót vesz, kivel házasodik össze, hogy hívja a gyermekeit. Az Ön életét Ön éli, nem engedheti, hogy beleszóljanak abba, hogy hogyan keresi meg a pénzét.

2.

Nem vagyok olyan típus, nem tudok eladni semmit

Nagyon fontos, hogy nem kell, hogy olyan típus legyen, hiszen nem kell eladnia semmit. Ön egyszerűen csak kiválaszthatja magának a webáruházból azt a termékkört, melyet ez után saját webáruházában fog megvásárolni. Ezt a vásárlási lehetőséget adhatja tovább. Nem kell termékekkel szaladgálnia, hiszen mindenki azt választhat a webáruház polcairól, amit csak szeretne.

3.

Ez a piac már telített, nincs esélyem.

Nézzen végig egy ma divatos bevásárlóközponton. Egymás után több száz ruházati üzlet áll, és mindegyik virágzik. Telített piac nincs, csak a megfelelő módszereket kell használni ahhoz, hogy a lehetséges vásárlóknak Ön mutassa meg a megoldást. A megfelelő módszereket pedig megtanítom.

4.

Már próbáltam ilyen munkát, de nem jött össze.

Azt nem tudhatom, hogy ott miért nem lett sikeres, csak azt tudom, hogy itt miért lehet. Elsősorban azért, mert a cég, a munkarendszer, és a kínálat is tökéletes, emellett pedig nem hagyjuk magára, hanem ha együtt dolgozik velünk, akkor segítünk folyamatosan, lépésről lépésre előre haladni, hogy élmény legyen az Ön számára, hogy együtt dolgozunk, és még pénzt is fog keresni vele.

5.

Miért a YessPLus termékek értékesítésével kellene foglalkoznom?

Miért kellene itt vásárolnom?

Egy termékkínálat akkor hozhat az Ön számára hasznot, ha többször is értékesíthet, hiszen az ilyen termékkínálat folyamatosan visszatérő, és elégedett vásárlói réteget hoz Önnek. Értékesíteni pedig nem kell, hiszen a webáruházban a vásárlók maguknak választják ki, amire szükségük van.

6.

Miért pont ezt a céget kellene választanom?

Az eddig felsorolt előnyöket újra felsorolni nem kell, úgy érzem, a nagyon magas jutalék, és a termékkínálat önmagáért beszél, amit kiemelnék az a személyes támogatás, mely mind cég, mint a már dolgozó tanácsadók részéről megkaphat, és olyan technikákat tanulhat meg, melyek nagyon hatékonyan hozhatják Önnek a jövedelmet.

7.

Nincs pénzem ahhoz, hogy elkezdjem.

Igen, ez tűnik talán a legnehezebb kérdésnek. Amit itt át kell gondolnia, hogy ha nincs pénze, próbálja meg át csoportosítani a a vásárlásait, válasszon olyan terméket a webáruházból, melyre szüksége van. Ha menne a bevásárlóközpontba mosószert venni, akkor ne ott vegye meg, hanem válasszon a YessPlus áruházból mosószert, tusfürdőt, sampont, és a bevásárlással már meg is szerezte magának az üzleti pozíciót.

8.

Nincs ismerősöm, akit megszólíthatnék az üzlettel, a termékekkel kapcsolatban.

Először is fontos, hogy ne gondolja azt, hogy valakit nem érdekelhet az üzleti lehetőség, engedje meg, hogy ezt saját maguk döntsék el az érdeklődők. Ha úgy gondolja, hogy nincs sok ismerőse, akkor nézze meg, hogy mennyi név van a mobiltelefonjában eltárolva, mennyi emberrel találkozik nap mint nap a munkája során. Nem kell, hogy több 100 embert ismerjen ahhoz, hogy nagy dolgokat érhessen el ebben az üzletben. Az emberi kapcsolatok határtalanok.

9.

Nem hiszem, hogy ez az egész igaz lenne.

Ha ez a kérdés fogalmazódik meg Önben, akkor gondolja át, hogy hogyan élhetne éveken keresztül több országban egy cég, ha az ajánlata hamis. Miért lenne érdekünk félrevezető ígéreteket mondani az Ön számára. A mi érdekünk az, hogy Önnek pénz kerüljön a zsebébe, hiszen ha a cég segít Önnek abban, hogy megfelelö jövedelmet szerezzen, ez által a cég is növekszik, és nem csak a megrendelőknek, hanem a tagoknak, így Önnek is, még a mástaniaknál is jobb feltételeket tud biztosítani.

Ha sikerült választ adnom a kételyeire, akkor mindössze csak egyetlen

üzleti regisztrációra lesz szüksége a YessPlus oldalán, hogy elkezdhessük

a munkát:

www.yessplus.hu/H-09932

 

 

Ács Zoltán Gyémánt Manager üzlettársunk véleménye:

"Sok network üzletben voltam már, sok marketingtervet ismerek, de ennél egyszer?bb, átláthatóbb és kivitelezhetőbb üzlettel nem találkoztam!
Könnyen, kevés pénzért lehet csatlakozni az üzlethez, ami megkönnyíti mindenkinek a munkáját. Két hét alatt 23 munkatárs csatlakozott az üzletemhez, és folyamatosan n? a létszám. (azóta majd 10.000 felett van) Meggyőződésem, hogy néhány éven belül, ez az üzlet a nagy network cégek mellett az egyik legsikeresebb üzletté növi ki magát.
Örülök hogy részese lehetek ennek a Üzletrendszernek!"

Ács Zoltán
Pécs

Burján Attila és Marianna Rubin Manager üzlettársaink véleménye:

Bennünket nem keresett senki, mi kerestünk valamit ami megváltoztathatja az életünket.
Mi megtaláltuk!!
Ha Te még nem látod, mi megmutatjuk neked is.

Óriási jövőképpel rendelkezünk ezzel az üzlettel kapcsolatban, amibe Te is beleférsz!
Emelkedjünk fel együtt egy szebb világba, ahol az egészség, a boldogság, a gazdagság rád is vár!

Burján Attila és Marianna
GYŐR

 
Nagy János Platina manager munkatársunk véleménye:

" Amikor ezzel az üzleti lehetőséggel találkoztam nem hittem, hogy ez működik, és lesz rá időm, de mivel nem volt mit vesztenem (4000Ft amiért terméket is kaptam) belevágtam.
Többfajta hálózatépítős üzletben voltam már, de mindig az volt a tapasztalat, hogy csináltam, de legbelül nem hittem, hogy ez nekem sikerülhet, és nem is sikerült.

Megmutatták mit kell tennem, segítettek velem együtt csinálták, és elhittem, ezt tényleg ilyen egyszerű.

HA elhiszed megcsinálod!

Csatlakozz! És mi segítünk!!!

Úgy néz ki életem legjobb döntését hoztam amikor csatlakoztam és nem maradtam ki belőle."

Nagy János
Pécs


Mészáros Péter arany partner munkatársunk véleménye:

Én egy két gyermekes családapa vagyok, és egy nagy német tulajdonú múlti cégnél
dolgozom, egy terület vezetőjeként. Mindig fontos volt számomra a családom anyagi
biztonsága és egészsége. Sajnos a mai bizonytalan gazdasági és egészségügyi
helyzetben nem szabad a véletlenre bízni ezeket a dolgokat. Ezért döntöttem a több
lábon állás mellett. Életem legnagyobb szerencséjének tartom, amikor találkoztam a
Yessplus-al. Bárki hamar beláthatja, hogy ez egy kihagyhatatlan lehetőség. Kevés
időráfordítással és egy kis odafigyeléssel segíteni tudunk mások anyagi és
egészségügyi problémáin. Régi bölcsesség: Adj, hogy kaphass! Tehát ha segítünk
másokon, magunkon segítünk! Ha ön is szeretné anyagi és egészségügyi biztonságban
tudni családját, keressen meg a Regisztrációs oldalon a "Ha nincs ajánlója..."
hivatkozás mögött és legyen önnek is szebb a világ.

Mészáros Péter
Debrecen

 
Szabó István arany partner munkatársunk véleménye:

"Én vállalkozó vagyok, pénzt akarok keresni és hajlandó vagyok ezért dolgozni. Időm az semmi nincs, de van családom, munkám, lekötött programjaim. Nem érek rá üzletet építeni, nem tudok termékekkel rohangászni, de hálózatot szívesen látnék, ha az nekem is fizetne. Az MLM álom nagyszerű, de EDDIG nem volt nekem való. MOST azonban az Internetes háttér és a DOWNLINER hálózatmenedzser szoftver gyökeresen mássá tette a YessPlus MLM-et, mint a többi!! Remek termékek, magyar árak, postai csomagküldés. Egészség terjesztés, pénz és a háttérben gyorsan növekvő hálózat. Óriási! Ön miért maradna ki..? Csak talál három embert, aki talál még hármat.."

Szabó István
Békés


Bistei Attila Csaba ezüst partner munkatársunk véleménye:

"Eddig 3 MLM üzletben vettem részt. Az első az igazából felkeltette az érdeklődésemet a hálózatépítés iránt, talán megértettem, hogy miképpen működik, de nem sikerült üzletet építenem. A második MLM üzletben már bele is szerettem a műfajba, voltak sikereim is, de igazából nem sikerült felrakni az ? i ?-re a pontot.

 

Üdvözlettel...!

id.Csik József

e.mail...:eletmodvaltoztatas@indamail.hu

Skype...: joskaba45

Címkék: "a sikerhez vezető úton nem lehet levágni a kanyarokat!változtassunk meggyőződésünkön és megváltoztatjuk a világot!"

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

FULEKI Sandor Jozsef üzente 15 éve

Szeretnel sok penzt keresni az internet segitsegevel? Itt lehetoseg.Kattins a linkre,vagy ha nem mukodik masold be a bongeszodbe es regisztralj.www.sandor.rejuvenatetour.com Hogy mirol van szo,pontosan megtudhatod a kovetkezo cimen.minden este 19 oratol,magyar ido szerinthttp://www.hotconference.com/software/conference.php?id=41944042,termaszetesen magyarul.Akonferenciara nem kell meghivo,egyszeruen csak menj ra az oldalra es halgasd meg.Meglatod megeri.

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu