Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Ifjúként sokat rajzoltam, festettem, de életem úgy alakult, hogy művészi indíttatásaimat hosszú időre fel kellett függesztenem.Nyolc éve kezdtem el ismét festegetni.

Mivel képzőművészeti képzettségem nincs, amatőr képalkotónak tartom magam, de az alkotás

nekem többet jelent, mint "csak” hobbi!!

Imádom a természetet, a tájakat, szép városrészeket. Témáimat a természetből, kirándulásaink, utazásaink alkalmával szerzett élményeimből merítem, ezen élmények határozzák meg.

Alkotói szemmel nézem és látom a körülöttem lévõ világot.

A környezetemben, a természetben tett „felfedezéseket” megélve, belső kényszer hajt, hogy a látott élményeket képeimen megörökítsem és alkotásaimon keresztül másoknak is átadhassam.

Képeimet leginkább gouache technikával,  tempera, gouache festékkel készítem. Alapként akvarellpapírt, farostlemezt és kasírozott vásznat használok.

2005-ben éreztem először bátorságot arra, hogy az addig elkészült képeimmel a nyilvánosság elé álljak. Ebben nagy segítségemre volt a Kőbányai Szabadidő Központ vezetősége, akik lehetőséget biztosítottak számomra első kiállításom megrendezésére.

Különböző Művelődési Házak és Szabadidő Központok pozitív hozzáállása és támogatása jóvoltából a következő években is több lehetőségem volt egyre gyarapodó alkotásaimból egy-egy kollekcióval kiállítást rendezni és egy-egy csoportos kiállításon is szerepelni.

Sajnos, rajtam kívülálló okok miatt, az elmúlt két és fél évben jóval kevesebb időm jutott az festészetre, de mióta nyugdíjas lettem ismét elővettem az ecseteket és magam elé rakva útjainkat, élményeimet megörökítő fényképeket (melyeket már szándékosan úgy készítettem, hogy talán festmény is születhessen róla), nosztalgiázva folytatom a festést, ott ahol abbahagytam.

Internetes oldalam címe: http://nemethmiklos.uw.hu/ 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu