Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Az FIA jövő héten újabb meghallgatásra idézi a McLarent, mivel új bizonyítékok bukkantak fel a kémügyben. Ron Dennisnek főhet a feje!

 

A kémügy első, július 26-i tárgyalása után a Motorsport Világtanács a McLarent a Ferrari és mások felháborodására büntetés nélkül engedte el, annak ellenére, hogy a csapatot bűnösnek találták az olasz gárda dokumentumainak jogtalan birtoklásában. Kilátásba helyezték azonban azt is, hogy ha később bebizonyosodna, hogy a McLaren rosszhiszeműen, a világbajnokság sorsát befolyásolóan használta fel a birtokába került adatokat, a büntetés akár kizárás is lehet.

Max Mosley, a FIA elnöke nem sokkal később saját hatáskörében fellebbezésre utasította az ügyet, a tárgyalást szeptember 13-ra tűzték ki. Tárgyalás lesz is, de a McLaren nagyobb bajban van, mint eddig volt, ugyanis az ügyben újabb bizonyítékok kerültek elő, amelyek miatt a meghallgatásokat folytatni kell. Mosley visszavonta a fellebbezést, az újra összeülő Motorsport Világtanács egyelőre az azóta felmerült kérdéseket fogják vizsgálni.

A bizonyítékok mibenlétéről semmi konkrétumot nem árult el az FIA.

Ki nevet a végén?

A McLaren egy lakonikus nyilatkozatot tett közzé az eseményekre reagálva:

"A McLaren értesült róla, hogy a folyamatban lévő nyomozás során új bizonyítékokat tártak az FIA elé. Ennek alapján értesítettek minket, hogy a Fellebviteli Bíróság szeptember 13-ra kitűzött ülését a Motorsport Világtanács ülése váltja fel. A McLaren ezután is teljes mértékben együttműködik az FIA-val."

 

vezess.hu 

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu