Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A Ferrari elnöke szerint a csapa akkor is részese lesz a bajnoki címnek, ha azt végül a McLaren valamelyik pilótája szerzi meg.

 

Luca di Montezemolo a Gazzetta dello Sportnak adott interjújában arról beszélt, hogyha nem is az ő versenyzőjük nyeri meg az egyéni világbajnokságok, a csapatnak akkor is lesz egy kis része a győzelemben. A Ferrari elnöke ezzel arra utalt, hogy a McLarent a konstruktőri világbajnokságból ugyan kizárták az ipari kémkedés miatt, de versenyzők továbbra is küzdhetnek a címért.



"Bárki is nyeri a világbajnokságot, mindenképp a Ferrarival teszi ezt - vagy egy kicsit, vagy teljesen" - ironizált Montezemolo.



Felipe Massa pedig nemrég arról beszélt, hogy mindenképp megérdemelten nyerik meg a konstruktőri címet, akkor is, ha ez idén a tárgyalóteremben dőlt el:



"Ha úgy nyerjük el a címet, hogy a másik csapat nem tartotta magát a szabályokhoz, akkor mondhatjuk, hogy mi a viszont nem csaltunk, ezért nyertünk. Elégedett vagyok ezzel, persze más módon győzni még jobb lett volna."



A brazil pilóta meg van győződve a wokingiak bűnösségéről, úgy gondolja, hogy a McLaren a még nagyobb büntetés kockázata miatt nem fellebbezett az FIA ítélete ellen.



"Úgy gondolom, hogy az ellenfeleink is rájöttek, hogy nem lenne jó ötlet ezt tovább erőltetni" - summázta Massa.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu