Szia!amire te gondolsz, az fondant,,cukorbolés vzböl főzött cukorszörp,amit táblázással kell fehéríteni,utána szinezni,ujra melegiteni.ez a mignon bevonata..ha hasonlót akarsz mint a marcipán,akkor psz bevonómasszát kell venned.az kb.a felébe kerül mint a maci!sSzinezni ételszinezékkel szoktam én is,,a nagyobb boltokban beszerezheted.Oldd fel a port,kevés forróvizben,tedd jol záródó üvegbe,,sokáig eláll
Te cukrász vagy, ugye? Mintha azt olvastam volna a profilodon. Nagyon-nagyon szépek a tortáid. Nem egy olcsó mulatság egy ilyent önköltségi áron sem előállítani, ugye? Mondjuk engem főleg Barbie-ék érdekelnének a kislányom miatt egyenlőre. De ha végre megérem, hogy saját otthonban saját háztartás, minden érdekelne. Még azzal sem vagyok tisztában, hogy a sima krémeket mondjuk mivel színezzem, vagy a fondüt. Mert ugye a fondu nagyjából úgy alkalmazható, mint a marcipán, csak talán kicsit olcsóbb? Tudsz ebben segíteni egy rövid válasszal?
A felhasználói élmény fokozása érdekében már mi is használunk cookie-kat a Network.hu oldalon.
Az oldal használatával beleegyezel a cookie-k alkalmazásába. További információ: itt.
Kommentáld!