Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

 

 

A méret is számít

A betűk leírásának stílusa és nagysága megmutatja, hogy a kapcsolaton belül milyennek és "mekkorának" látjuk önmagunkat, illetve a társunkat. Az alsó hurok a biológiai élmények iránti igényünket mutatja. Amikor a "g" betű hurka szűkké válik, kézírásunk a szexuális élmények átélésében való fegyelmezettségről árulkodik. A sovány hurok szexuális gátlásosságra utal, amelynek oka általában a neveltetésben vagy a múltbeli tapasztalatokban kereshető. Amikor "eltűnik" a "g" betű hurka, azt jelzi, hogy inkább konkrét feladatokra koncentrálunk, és a szeretkezés nem annyira fontos az életünkben. A szöges alsó hurok az ösztönök elfojtását tükrözi, mely szélsőséges esetben akaratosságot, akár erőszakosságot is jelenthet. Az ilyen ember a szexben is rugalmatlan, és távol állnak tőle a romantikus érzelmek. Ha a "g" alsó szakasza hiányos vagy sovány, utalhat arra is, hogy elfojtjuk a szexuális- és ösztönkésztetéseinket, emiatt könnyen feszültté válhatunk, s így nehezen lelünk párra.

Hűséges vagy csapodár?

Egyetlen olyan kisbetűnk van, ami függőleges irányban a tér minden szegmensét bejárja. Az érzelem betűjének is nevezett "f" alsó részén megjelenő hurok az érzelmi beállítódás, míg a nagy felső hurok az értelmi képességek jele. Az "f" betű férfiaknál a saját férfi szerephez viszonyulás, nőknél az ellenkező nemtől elvárt minta mutatója, és a szexuális energiákat is jelképezi. A "j" betűvé váló "f" arra enged következtetni, hogy az illető nem tudja kibeszélni a problémáit, és nem képes letenni a lelki terheit. Ugyanakkor más betűk is tükrözik a párkapcsolatról való gondolatainkat. A "k" betűből kirajzolódhat a bigottság vagy a hiúság kérdése, és tetten érhető benne a fészekrakó vagy a párkeresési szándék. Ha házasságban élünk, a kampós "k" betű jelölheti egy másik partner iránti vágyunkat is.  Az "ly" a legérzékibbnek tartott betűink egyike, vonalvezetése az írástér mindhárom területét bejárja, és összeköti napi feladatainkat a szellemiségünkkel és a legmélyebb ösztöneinkkel. Ha nagyobb alsó hurkot írunk, nyitottak vagyunk a romantikára és az érzéki fantáziálására, míg kisebb alsó hurok esetén csak gondolati síkon vágyunk az új élményekre.

Címkék: sopf emőke grafológus cikke

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu