Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Minden nyitott ember számára nyilvánvaló, hogy az írás nem csupán a kéz munkája, hanem lelki -pszichikai tevékenység következménye. Gondolataink szójelképekben vetülnek a papírra, és amikor írsz, egyedi léted csodájával szembesülhetsz. Az írás önnönmagadat mutatja, mivel mozdulataid, megélt élményeid, érzéseid, gátlásaid mind kivetülnek a papírra.

A kézírásod tehát árulkodik rólad, amiből sok mindent kiolvashatsz egy grafológiai elemzéssel. Harmóniában élsz-e önmagaddal és a külvilággal? Milyen álarcot viselsz? Tudsz-e szeretni? Mik a képességeid? Mekkora a stressztűrésed? Mennyire vagy kreatív? Mennyire vagy nyitott vagy zárkózott? Milyen a problémákhoz való hozzáállásod? Sértődős, önérzetes, vagy akár bosszúálló vagy-e? Valószínűleg ezekre válaszolni is tudnál, de meglepődhetsz hamar, ha ezeket a tulajdonságokat a kézírásod alapján, a grafológia segítségével nézed meg.

A grafologia segít a megismerési folyamatban. Szeretném  ezért bemutatni a grafológia alapjait az oldalon található átfogó gyűjteményeknek a segítségével.  Ezzel nem csak személyiségünket, hanem legbelsőbb lelki folyamatainkat is megismerhetjük, olyan dolgokat, amiket nem is  tudunk magunkról, vagy elzárva maradtak. Ehhez viszont egy kis elmélyülésre, koncentrációra lesz szükség, de a ráfordított munka mindent megér. A grafológia segít, hogy minél jobban megismerd kapcsolataidat, párod, baráti köröd, családod rejtett jellemét is.
Ha érdekelnek az emberi jellemvonások és az íráselemzés, lépj be hát velem ebbe a tanulási folyamatba, hogy megismerd azokat a fogásokat, amivel magadnak és embertársaidnak is segíthetsz.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu