Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

http://www.pointclub.hu/reg_personal.php?code=HU0011856

Üdvözöljük a Point Clubban!

Clubunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy együtt oldjunk meg "nagy dolgokat" sok kicsi sokra megy alapon. Egyéni Pointgyűjtő Rendszerünket (E.P.R.) "A Földet az unokáinktól kaptuk kölcsön mottó jegyében alapítottuk magyar cégek támogatásával és támogatására.

A POINT CLUB csapata természetbarát, környezettudatos, egészségmegőrző, kulturális programokat támogat és hoz létre VELETEK együtt minden korosztály számára az ország egész területén, illetve Európában és a nagyvilágban.
Segítsünk egymáson, a környezetünkön, magunkon, a családunkon, és ezzel talán a jövőn is! Csapatunkba olyan személyeket és vállalkozásokat várunk, akik ezzel a céllal egyetértenek, és ezért a célért szívesen tevékenykednek
is.

Ezen felül még miért érdemes klubtagnak lenni?

Rendszerünkben öt különálló megtakarítási/pénzkereseti lehetőség van.

1. Tagsági kártya
2. Pontgyűjtő termékek
3. Pontgyűjtő mátrix
4. V.I.P. tagság
5. M.I.P. tagság
6. Mikro részvények

Tagsági kártya használatával komoly megtakarításokat érhetünk el. Ahol már működik a rendszer, igénybe vehetünk azonnali kedvezményeket, üzletekben, szolgáltatóknál, stb. Ráadásul rajtunk tagokon múlik, hogy milyen üzleteket és szolgáltatást nyújtó cégeket regisztrálunk kedvezményadóként a rendszerben.

A pontgyűjtő termékek mindegyike Point Clubos logóval vagy felirattal rendelkezik. Az ilyen termék megvásárlásával 2 Ppontot (pozíció pont) kapunk, amit a Point mátrixban 1 zöld pozícióra tudunk váltani.és a 4 osztályon áthaladva (zöld, kék, piros, sárga)1560 Epontot azaz elkölthető pontot tudunk gyűjteni. Ezeket a pontokat felhasznélhatjuk vásárlásra, de át is válthatjuk Euróra.1 Epont = 1 Euro

Gondoljuk át, veszünk egy ajándékot 2,500 -3000 Ft értékben, ami több mint 400.000 Ft értékű pontot jelenthet a végén. Mindegy mennyi idő alatt a lényeg, hogy megkapjuk a nekünk járó pontokat.

A Pontgyűjtő mátrix hozhatja az egyik legnagyobb nyereséget, a részleteket a bemutató menüben találjuk.

V.I.P. tagság további kedvezményeket biztosít az aktívan tagokat toborzó személyeknek. Ilyen kedvezmény pl. a flottás telefon valamint a 10 %-os kedvezmény az oktatások díjából és a 2 Ppont,ami 1 pozíció a Point mátrix zöld osztályába.

M.I.P. tagok havi teljesítményarányos jövedelmet kapnak piacszervezői/reklám tevékenységükért,egy köülön "MIP tagsági megállapodás" keretében.

A Mikro részvények (távolabbi céljaink között szerepel) független módon egy külön álló pénzkereseti lehetőség, amelyhez kizárólag pontokból szerezhetők be. Ez azt jelenti, hogy csak aktív klubtagok vehetnek mikro részvényt. A Point Club által létre hozott vállalkozások, üzletek, projektek, részvényeihez juthatunk hozzá az általunk gyűjtött pontokból.
Természetesen a helyi törvényeknek megfelelően lehet ezeket a részvényeket megvásárolni. Az osztalék mindig az éves eredmény után vehető majd fel.

Akkor tudsz ebben a programban részt venni, ha először magadon segítesz, erre adunk eszközöket a kezedbe a klubbon keresztül. Ha ezen túlléptél, akkor a második lépés, hogy saját ötleteidet, gondolataidat megosztod a közösséggel. A többi pedig, rajtad is múlik, mégpedig az, hogy közösségünk minél nagyobb legyen. Egy összefogásra épülő clubot kívánunk, és szándékunk szerint fogunk is létre hozni.

Új találmányokat, szabadalmakat karolunk fel, és valósítjuk meg azokat. Ezeknek, mint említettük akár tulajdonosa is lehetsz! Egy közösséget hozunk létre olyan emberekből, akik segítenek a környezetünk életben tartásában.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu