Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

A mai kereskedelemben több tucat príma, prémium minőségű gép és kellék, eszköz várja a műkörmösöket. Szinte választani is nehéz a bőség zavarában. Annál is inkább, hiszen kiemelt figyelmet kell arra fordítani, hogy a megfelelő kellékeket, eszközöket szerezzük meg.

 

Mégis milyen kínálati lehetőségek vannak? A körömcsiszoló gépekről már gyakorlatilag mindenki hallott, de a porelszívók és az UV led lámpák is rendkívül népszerűek. Pontosan mik ezek és mire használhatók? Milyen kategóriákat képezhetünk ezeken belül?

 

Mi az a műköröm csiszológép?

 

A készülék arra való, hogy a körmünket tökéletes formára tudjuk csiszolni, finommechanikai eszközök segítségével. Ez nem mindennapi mulatság: egyedi formatervezésű gépek segítenek minket a munkánk során, melyek akár forgásirány váltási lehetőséggel is rendelkeznek.

 

Természetesen itt is hatalmas a választék: vannak olcsóbbak, drágábbak, egyszerűbbek és szimplábbak. Időnként szükséges őket kitisztítani és karbantartani, de ez egy gyakorlott szakember számára bizonyára nem lehet probléma.

 

LED lámpa

 

A gél vagy LED lakk kötéséért felel. De abban aztán tényleg a lehető legjobb! Akár percek alatt, könnyedén, egyszerűen, kötelezettségek és problémáktól mentesen. Akár beépített időzítővel, infravörös sugárzással kaphatóak a kis-és nagykereskedésekben, webáruházakban.

 

Porelszívó

 

A porelszívók arra valók, hogy a körömmunkák után fennmaradó port elszívják. Ezek csendes, ámde erős teljesítményű gépek, készülékek. Általában könnyű takarítani őket, és sokáig bekapcsolhatók egyhuzamban. Rendívül helytakarékos megoldást nyújtanak, szinte kihagyhatatlan ajánlat!

 

Hol vásároljunk mégis?

 

Mi úgy gondoljuk, hogy a legjobb minőségben a MonaBeautyShopnál lehet ezeket a termékeket megvenni, beszerezni.

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu