Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A szex terén mindkét nemnek vannak elvárásai. Tudd meg, mit kíván a partnered, hogy te lehess a legvadítóbb szerető! A világon sok szépség eredője a szex – de csak akkor, ha „jól csinálják”. Az alábbiakból megtudhatod, hogyan válhatsz tökéletes szeretővé. Ha pedig már rendelkezel a felsorolt erényekkel, fogadd őszinte elismerésünket!

A tökéletes női szerető

A tökéletes nő tudja, hogy a síri csöndben történő szeretkezés nemcsak kiábrándító, hanem a kielégítetlenség vagy az érdektelenség jeleként is értelmezhető, míg az élvezet kinyilvánítása valóságos csodákra képes. Szabadítsd hát fel magad bátran a neveltetésből vagy a külső elvárásokból fakadó korlátok alól, és szavakkal, vagy akár csak hanggal is fejezd ki: az, amit partnered tesz veled, a legkevésbé sincs ellenedre.

A tökéletes férfiszerető

Köztudott, hogy az erősebb nem képviselői anatómiai adottságaik révén eleve kiszolgáltatottak az ágyban, ha ugyanis nincs vágy, nincs szex. Ennek ellenére próbálj meg bízni magadban, és a szenvedély sem fog cserbenhagyni. Sem az alkalmazott technikák kivitelezését, sem a mennyiséget illetően ne törekedj „emberfeletti” teljesítmény elérésére: időnként mondj le az irányító szerepről partnered javára, és engedd át magad a történéseknek.

Megtapasztalás

Az eszményi szerető partnere testét minden lehetséges módon meg akarja tapasztalni, ezért szeretkezés közben valamennyi érzékét használja. Nyisd meg az érzékeid, hogy tökéletesen feloldódhass a közös szenvedély áramában! Szeretkezés után azonban semmiképp ne zuhanj ájulásszerű álomba, hanem ha csak néhány szó erejéig is, de kommunikálj partnereddel.

Lelki intimitás

Ha azt nem is várja párod, hogy az aktus után maratoni lelki életet éljetek, illetve a végső igazság keresésére irányuló filozófiai eszmecserébe bocsátkozzatok, a szex utáni beszélgetés mindenképpen erősíti köztetek az összhangot, és kedvesed intimitás iránti vágyát is kielégíti.

 

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu