Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Kedves Olvasó!

 

Több közösségi oldalon voltam már, mindegyiket kedvelem. Azonban egy újabbat mindenkinek figyelmébe ajánlok!

Pontgyűjtéssel játszani lehet, ha ide kattintasz, máris elkezdheted. A pontgyűjtésért cserébe garantált ajándékokat lehet megkapni a játékidőszak lejártakor, illetve a fantasztikus nyereményekre is lehet gyúrni.

 

Ennek a közösségi oldalnak azonban egy óriási témája van, az EGÉSZSÉG. Ez mindenki számára egyre inkább fontosabbá válik. Az oldalon olyan beállítottságú emberekkel találkozhatsz többnyire, akik törődnek azzal is, hogy a betegségeket megelőzni érdemesebb, mint orvoshoz rohangálni, kés alá feküdni, drága gyógyszereket kiváltani.

 

Ha betérsz, keresd ismerőseidet, barátaidat. Meglepődsz, milyen sokat megtalálsz majd! Ha nincs ott, akit keresel? Hát hívd meg! :-)Már ha lesz időd rá! Ugyanis maga a program annyira gazdag, információban dús, hogy egy-két napig lehet, csak ámulsz. Nagyon profi. Ja, és európai!! Ha küldöldi ismerősöd van, bátran keresd őt is, neve vagy e-mailcíme alapján.

 

A Network.hu is nagyon jó, de az igazság az, hogy az ajánlott oldalon már több, mint 200 ismerőst találtam, pedig csak két hete közösségi oldal! Előtte "csak" egészségportál volt...

 

 

Üdvözlettel:

Szilvi

Címkék: egészség közösségi oldalak wellness

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu