Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Bob Frissel: A titkos kormányról

2010. 05. 26.

 

 

 

"Akárhogy is hívjuk őket, titkos kormánynak, Illuminátusoknak, Bilderberg-Csoportnak, a név teljesen lényegtelen! A titkos kormány alapvetően a világ leggazdagabb embereiből áll! Kb. kétezren vannak és régóta irányítják az úgynevezett kormányainkat!

Ők irányítják a politikusokat; ők döntik el, hogy mikor és hol lesz háború; ők határozzák meg az élelmiszerhiányt; ők döntik el, hogy egy ország valutája inflálódjon vagy deflálódjon, és ŐK BEFOLYÁSOLJÁK A TERMÉSZETI KATASZTRÓFÁKAT IS!

Az 1930-as években a földönkívüli szürkék szerződést kötöttek ezzel az elittel. Az 1943-as Philadelphia-kisérletnél már a tudósok a szürkéktől kapott információkat is felhasználtak. Nikola Tesla maga jelentette ki ekkor ( aki beindította ezt a projektet ), hogy egyenesen a földönkívüliektől kapta az adatokat - persze ezt akkor senki sem hitte el neki.

Az elit kezdetben azt hitte, hogy ez a szerződés milyen előnyös lesz számukra, mivel a szürkéktől remélt technológia A KORLÁTLAN HATALOM lehetőségét csillantotta fel számukra. A szerződés ugyanakkor felhatalmazta a szürkéket a Földön elvégezhető genetikai kísérletekre és emberrablásokra az elitnek átadott technológiáért cserébe.

Az ötvenes-hatvanas években az elitet a vezető tudósok ( titokban ) részletesen tájékoztatták AZ ELKERÜLHETETLEN KÖRNYEZETI KATASZTRÓFÁRÓL ÉS A PÓLUSVÁLTÁSRÓL, amelyeket az érzékeny műszereik már az ötvenes években is kimutattak. A bajt csak tetézte a NIBIRU bolygó 2012-es földközelsége, melyről a szürkék már az ötvenes évek elején részletesen tájékoztatták az elitet, majd a NASA infravörös űrtávcsővel 1983-ban fel is fedezte a Föld felé közelgő, a miénknél ötször nagyobb vörös bolygót.

Az elit ezért A TÁVOZÁS MELLETT DÖNTÖTT! 1970-re már titokban TELJESEN EGYESÍTETTÉK A SZOVJETUNIÓ ÉS AZ USA legfelső vezetését és valójában ezek ettől kezdve EGY ORSZÁGKÉNT működtek!

Az titkos kormány, az elit természetesen sohasem tájékoztatta az emberiséget a valós helyzetéről. Az általa birtokolt technológiáról meg még kevésbé.

Pedig már olyan fejlett eszközökkel rendelkeznek, hogy az UFO-észlelések kb. 50%-a földi eredetű járművektől származnak, melyeket a titkos kormány fejleszt ki különböző földalatti bázisokon.

A titkos kormány az 50-60-70-es évek folyamán három buborék-kupola formájú várost alakított ki a Hold tőlünk nem látható túlsó oldalán. Ekkor több mint kétezer Holdra irányuló titkos küldetést végeztek!

Majd tovább mentek a Marsra, a szürkék egyik fő bázisára, hogy további túlélő-várost alakítsanak ki. 1962 május 22-én megtörtént az első emberes orosz-amerikai Mars-leszállás. A hetvenes évek elejétől a titkos kormány már működő városi kolóniával rendelkezik a Marson is!"

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu