Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Nem venném magamnak a bátorságot, hogy erről a témáról írogassak, a tudásomat tekintve, inkább annak örülnék, ha nálam sokkal okosabb és ebben a témában jártas emberek szólnának hozzá ehhez a bejegyzéshez.

Vagy olyanok, akiknek szintén vannak hasonló gondjaik, történeteik vagy valamilyen szintű "érdekeltségük" ebben a dologban.

Nekem sajnos van....közvetetten...de van. Pontosabban nem tudom, hogy ebben van-e....

Na, ezt most jól elmondtam.

Szóval, hogy érthetőbb legyen, mi foglalkoztat annyira, hetek, de talán az is lehet, hogy már hónapok óta orvoshoz jár a férjem, endokrinológushoz.

Egyelőre még nincsen eredmény, hogy pontosan mi a baj, a vizsgálatok hosszú sorának a stádiumában van a dolog, ámbár a vége felé.

Nyilván, mivel kicsit úgy érzem, hogy én ebből kimaradok, de aggódom, és érdekel, hogy mi van vele, próbálok információkat begyűjteni arról, hogy valójában mi is lehet az én párom baja. Ugyanis nagyon nem mindegy, hogy a végső konklúzió mi lesz....

Abból, amit megoszt velem, és amiknek a neten utána tudtam olvasgatni, arra jutottam, hogy ösztrogéndominanciája lehet, hangsúlyoznám, a lehet szót. Nyilán nem érzem magam arra hivatottnak, hogy diagnózisokat állítsak fel, csak az infók alapján jutottam el idáig.

Namármost, tételezzük fel, hogy igazam van...Itt kezdődnek azon kérdéseim, amikre választ, vagy lehetséges választ már sehol sem találok. Talán majd itt valaki...Hát ebben reménykedem én. 

A nagy kérdésem először is az lenne, hogy ha igazam van, és tényleg bebizonyosodik, hogy ez a baj nála, akkor lehet-e összefüggést kimutatni, vagy felállítani aközött, hogy adott egy férfi, akinek ösztrogéndominanciája van, és ennek mintegy  "mellékhatásaként" vagy okozataként egyfajta mentális elváltozása lehet-e? Nem tudom jobban megfogalmazni, de a lényeg a kérdésemben az lenne, hogy ez a betegség okozhat-e pszichés zavarokat, vagy a sexuális identitásban vagy orientációban zavart például? 

Ha valakinek van hasonló tapasztalata, kérem szóljon hozzá, ossza meg velem, amit tud, vagy, ha szakértő szemmel tudna valaki erről a témáról beszélni, kérem tegye meg. Annyi jót és hasznosat olvasni ezen a közösségi oldalon, hátha ...

 

Köszönöm, ha valaki észrevesz

 

üdv.,györgyi

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu