Kis türelmet...
<!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:1; mso-generic-font-family:roman; mso-font-format:other; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:0 0 0 0 0 0;} @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:238; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-520092929 1073786111 9 0 415 0;} @font-face {font-family:Tahoma; panose-1:2 11 6 4 3 5 4 4 2 4; mso-font-charset:238; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-520081665 -1073717157 41 0 66047 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin-top:0cm; margin-right:0cm; margin-bottom:10.0pt; margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} .MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} .MsoPapDefault {mso-style-type:export-only; margin-bottom:10.0pt; line-height:115%;} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->
Hozzávalók: . . 20 dkg porcukor 10 evőkanál víz, 15 dkg darált dió, 20 dkg liszt, 1 csomag sütőpor, 1 csipet só . a krémhez: . 3 evőkanál liszt 2,5 dl tej 15 dkg porcukor 1 csomag margarin 2 vanília
cukor. a habhoz: . |
.
Elkészítése:
.
A tésztához
a tojások sárgáját a porcukorral, vízzel habosra kikeverem, beleszórom a darált
diót, és a sütőporral és 1 csipet sóval elkevert lisztet. A tojásfehérjékből
habot verek és óvatosan a masszához keverem. Előmelegített sütőben megsütöm.
Elkészítem a krémet. A tejet elkeverem a liszttel, tojássárgájákkal, sűrűre
főzöm. A porcukrot a margarinnal és a vaníliás cukorral habosra keverem, ha
kihűlt a főzött krém, a kettőt összekeverem.
A habhoz a tejszínhabpótló port a tejjel felverem, majd a krémre kenem.
A tetejére csokit reszelek.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!