Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

 

network.hu

 

 Kedves Barátom!

A képen a Mars óriásvulkánjait látod. Ezeket az 1 milliárd évvel korábban indult marsi intelligencia alkotta meg egy-egy kisbolygó Marsra irányítással, melyet napjainkban már mi is meg tudnánk tenni. A nagysebességű kisbolygó átszakította a vékony kérget és vulkán lett a kiválasztott ponton. Ez egy-egy örök üzenőpont. A képen láthatjuk milyen rafinériával kódolták a csillagászati távolságokat, mint kozmoszi állandókat. ezek még kétszer lesznek ismételve, mindig más-más eljárással.

Persze semmi sem egyszerű. Egy Tennesee beli űrkutató professzor szerint "Attila, csak halálod után fogja elismerni munkádat a tudomány".

Hát így állunk most. De nem kell elcsüggedni, mert a "The case of the face" című könyvet a marsi anomáliákról, tudósok írták, és őket is agyonhallgatták az ortodox tudósok.

 

A Mars Észai fégömbjének kérge csak 5 km vastag, a Déli viszont 20 km. Mint látható a vulkáni üzenet az Északi féltekén épült fel. Az alkotók pedig réges-régen a kozmoszban élnek, mit "el nem ismert" UFO-nauták. Viselkedésük tudományos tanulmányozása révén megismerhetnénk a kozmoszi jövőnket és a kozmoszi magatartást. Persze ezt nem lehet képzetlen gyerekekre, emberekre bízni, de mindenki tanulmányozhatja és annyit ért meg belőle, amennyit képessége megenged. Ha egyáltalán valakit érdekel az emberiség sorsa és olvassa ezt a blogot, abban az esetben az UFO-k létezéséről bizonyító erejű tényeket és képeket fogok közölni.

 

Ha bővebben kívánod megismernti az üzenetet hívd meg   w3.hdsnet.hu/mars

 

Ave-Anti-Attila

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Tavi Rózsa üzente 10 éve

Kedves Anti!
Ideje frissíteni a világképedet a friss felfedezésekkel, és azokkal amiket a neten lehet találni minden téren.
Amit te mondogatsz az 30 éve lerágott csont, és unalmasan semmitmondó!!!!
Az iskolázottság leginkább a családi körülményektől függ, nem az in telligenciával.
Mennyi önelégült beképzelt, bunkó diplomás van közöttünk, és mennyivel több tanulatlan INTELLIGENS ember, aki NAPRAKÉSZ ISMERETEKKEL RENDELKEZIK.

Válasz

Foldes Anti üzente 12 éve

Amit alkottam sokkal nagyobb ívű.
Ezzel a marsi üzenettel arra hívták fel a figyelmet, hogy "nem vagytok egyedül a kozmoszban"
Ezt a fontos üzenetet a Hill-féle térképen megismételték.

A SETI (és még sok más csillagász) által keresett földi jellegű intelligenciát nem fognak találni az űrben, mert 400-500 csak évig uralkodik. Az új fizika és biológia lép a helyébe. Ezekkel felvértezve az ember kilép az űrbe és végtelen életűvé válik.
Ha látni szeretnénk őket, ezek a rejtélyes UFO-k és UFO nauták. Tanulmányozásuk segiti megismerni az új technikákat, de a tudósok nem ismerik el, mert eltér az övékétől.
De azért csodálkozva látják, hogy Einstein fénysebesség rekordja megdőlt, hogy a biológia feszegeti a hossú élet genomjait, hogy egy foton egyidőben két helyen lehet, hogy számunkra ismeretlen sötét anyag és sötér energia alkotja az univerzumot vezérli stb..stb..
Ezen tények ismeretében látható az emberiség jövője, mely az űrbe vezet.
Ave
Attila

Válasz

Tibor Gyula Szabadi üzente 12 éve

Kódolt üzenet ez is, mint minden. Analógia tan. Minden leképezés egy üzenet egy lehetséges jövőről, egy valószínűsíthető jövőről., amit olvasni és értelmezni lehet. De megváltoztathatjuk a jövőt Hoponoponóval. Ez nem más, mint az ősi tudás, amit Hawaiin megőriztek. Mi magyarok könnyebben értjük ezt, mert a Föld szívcsakrájában élünk, és együtt dobog a szívünk a Földdel. Szeretettel.Tibor.

Válasz

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu