Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Mit lehet tenni petefészek ciszta esetén? Van esély a ciszták természetes kezelésére? 


Megérteni a ciszta kialakulásának vagy kiújulásának valódi okait. Miért éppen a petefészek traktus lett érintett.

Egyre több esetről hallhatunk, hogy a petefészek ciszta műtét sikerült, de pár hónapon belül ismét jelentkeztek az alhasi szurkáló, nyilalló érzetek, menstruációs görcsök, panaszok és a ciszta kiújult.

 

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a műtétet elvégző kezelőorvosok mind-mind gondatlanok voltak, hanem a petefészek ciszta valódi okai nem lettek feltárva és megszűntetve. Ez kell legyen a célunk a testi-lelki okok megértése és kijavítása.

E nélkül nehéz tartós gyógyulást elérni. 

 

Változtatni az étrenden, életritmuson, tisztítószereken, ivóvizen, stresszkezelésen. Nem a stresszel van a gond, ahogy azt dr. Selye János professzor (belgyógyász orvos, endokrinológus, vegyész) is írja, hanem az arra adott válasszal. Vagyis ami jelen esetben a Hölgy számára konfliktust okoz, az ahhoz való viszonyulását érdemes átgondolni és ha kell segítő bevonásával megváltoztatni.


A gyógynövények közül a Hölgyi teakeveréket és palástfű teát javasolt inni a fentiek kiegészítő támogatására, a petefészek ciszta természetes felszívódásának elősegítésére, az alhasi görcsök, gyulladások gátlására, valamint a menstruációs fájdalmak  természetes csökkentésére, megszüntetésére.  

 

Részletes életmód tanácsok 

 

Hölgyi tea leírása

 

Kinek segített a Hölgyi tea? Vélemények a Hölgyi teáról


Figyelem!
A Hölgyi tea, valamint a palástfű tea és az életmódtanácsok a szervezet öngyógyító folyamatait támogathatják. Nem az orvosi út és nem az orvosi kezelések, gyógyszerek helyett van!

 

 

Jobbulást kívánok, 

Rigó István fitoterapeuta természetgyógyász 

a Hölgyi tea megalkotója 

 

Címkék: ciszta kezelése természetes úton hölgyi tea cisztára petefészek ciszta kezelése petefészek ciszták kezelése gyógynövénnyel petefészek cisztára tea

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu