Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Mely gyógynövények károsak és melyek azok, amik elősegíthetik a ciszták felszívódását, a méhmióma eltűnését vagy az endometriózis öngyógyulását?

 

Igyekeztünk oldalunkon összeszedni, kiegészítve pár érzelmi és gondolati önsorsrontó szokás feltárásával is.

http://gyogynoveny-eger.hu/ciszta_mioma_endometriozis_tea/

 

Mostanra nyílt titok, hogy a fizikai test szintjén petefészek ciszta, mell ciszta, egyéb hormonérzékeny ciszták, mióma és az endometriózis hátterében ösztrogén túlsúly áll! Kerülendő gyógynövények: cickafarkfű, cickafarkfű virága, komló, ürömfüvek, lucerna, poloskavész, melyek fitoösztrogén illetve ösztrogénszerű anyagokat tartalmazó gyógynövények. A teljes lista étrendi és lelki  tanácsokkal a fenti ciszta, mióma, endometriózis teaoldalunkon olvasható!

 

A Hölgyi tea és a palástfű tea fogyasztásával szervezetük öngyógyító és harmonizáló folyamatait segíthetjük elő, ám ezek az orvosi vizsgálatokat, ellátást valamint az esetleges gyógyszeres kezelést nem helyettesíthetik.

 

Egyre több Hölgy fordul hozzánk tanácsért és gyógynövényes teáért petefészek ciszta, méhmióma illetve egyéb ciszta és endometriózis miatt.


Tanácsom számukra: két lényegi kérdést tegyenek fel maguknak.

 

1. Hogyan élek?

2. Miben tudok változni?

 

Hiszen életmódjukkal (testi, érzelmi, gondolati szinten) hozták létre a hormonérzékeny nőgyógyászati daganatos elváltozásokat, melyek közül egyre gyakoribbak a ciszták (petefészek ciszta, mellciszta, hüvely ciszta, méhmióma vagy a nőgyógyászati szereveket érintő endometrikus szövet összenövések (endometriózis elváltozások).

 

Minden esetben öngyógyulás van.

 

A Hölgyi tea és a palástfű tea fogyasztásával szervezetük öngyógyító és harmonizáló folyamatait segíthetjük elő, ám ezek az orvosi vizsgálatokat, ellátást valamint az esetleges gyógyszeres kezelést nem helyettesíthetik.

 

Akiknek már sikerült:

Visszajelzések ciszták, mióma eltűnéséről
http://lapforum.lap.hu/topic/34150-petefeszek-ciszta-termeszetes-kezelese-otthon-petefeszek-ciszta-okai/

 

 

Jó olvasást és kitartó életmód változtatásokat kívánok a Rigó teák csapata nevében!

 

üdvözlettel,
Rigó István
tanuló természetgyógyász, gyógynövény-őstermelő
+36 20 386 04 78

 

Címkék: ciszta ciszták endometriózis gyógynövény miómára gyógynövények cisztára

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu