Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Kedves Kertbarátok!

Nincs szerencsém a lerakatokkal!! Rengeteg gyömölcsfajtám van, majdnem mind saját oltásom-szemzésem. De VILMOS körtét egyszerűen nem tudtam eddig beszerezni. Minden esetben más fajtát adtak a lerakatokban. De ez csak akkor derül ki, amikor már terem.

Elfogyott a türelmem! Kérem a Heves megyei kertbarátokat, Vagy méginkább akik Pétervásárához közel laknak, jelezzenek nekem és elmegyek március végén hajtásokért. Cserébe viszek olyan előre egyeztetett-kiválasztott gyümölcsfa oltóhajtást, amilyet az illető szeretne. Természetesen be is oltom neki, ha van megfelelő alany, amibe be lehet oltani.

Előre is köszönöm: Biopapa.

Címkék: oltóvessző keresés tavaszi oltás

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Eszes Zoltán üzente 13 éve

Szép Új Évet Mindenkinek!

Mi van kedveskéim, csicsikáltok?!
Hát senkinek semmi mondani valója nincs?
Nekem közben megoldódott a Vilmos-gondom: köszönöm!
Már szépen növekedtek az oltások és jövőre már megmutatják, mit tudnak. Hacsak olyan éveink nem lesznek, mint ez az elmúlt év.Legalább is a mi környékünkön az volt. De mint okos elődeink mondák vala:" A remény hal meg utolsóként". Vagy valami hasonló. Tehát reménykedjünk!
Sikeres esztendőt kívánok minden kertbarátnak!
Üdv: Biopapó.

Válasz

Eszes Zoltán üzente 14 éve

Köszi!
A VILMOS körte semmivel össze nem téveszthető aromájú. És nagyon szép darabos körtéket terem. Nem gondoltam, hogy ilyen nehéz becsületes kertészekkel találkozni. Remélem hamarosan sikerül szereznem és akkor majd jelzek.
Üdv: Biopapa.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Köszönöm, hogy nálam jártál.
Én is vettem 4 éve egy vilmoskörtét, már volt rajta, de kb. 5 cm kicsi valamiket termett. Ez szerintem nem vilmos, de lehet hogy még ha erősödik nagyobbat is terem?
Üdv. Rózsa

Válasz

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu