Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

"CSAK" 156 Ft. NAPONTA!

TÁMAD AZ INFLUENZA, A DXN SPIRULINA MEGÓVJA!!!
Földünk talán legértékesebb tápláléka.

Napi 1kg. NYERS-BIO gyümölcs+zöldség= 4 szem DXN. Spirulina/naponta.

DXN. SPIRULINA ALGA TABLETTA!

Az immunerősítés verhetetlen bajnoka a DXN. Spirulina alga .
A DXN.Spirulina alga számos területen bizonyult rendkívül hatékony segítőtársnak, így kiváló étvágycsökkentő hatása által nagy segítség a fogyni vágyóknak. 
Kiválóan serkenti az emésztést, komoly szerepe van a rosszindulatú daganat kialakulásának megelőzésben, inzulinszint normalizálásában és a vitalitásunk megőrzésében. 
Mintegy 4000 hatóanyaga által, - amelyek közül is említést érdemel a magas ásványi anyag, omega-3 zsírsav, Gamma-linolsav (GLA), fehérje és klorofill tartalma - minden túlzás nélkül elmondható, hogy Földünk talán legértékesebb tápláléka.

De amiben szinte teljesen verhetetlen az a DXN. Spirulina alga immunerősítő hatása. 
Hiszen a DXN.Spirulina kiváló vírusellenes hatással is rendelkezik, tudományos kísérletek igazolják, hogy a herpesz-, influenza- és a HIV-vírusok terjedését is jelentős mértékben gátolhatja.
Kínai kutatók azt állítják, hogy a phycocyanin amely a DXN.Spirulina alga kékes színanyagát adja - még akkor is szabályozza a fehérvértestek képzését, amikor az őssejtek kémiai mérgek vagy például radioaktív sugárzás miatt már egyértelműen sérültek. 
Ennek alapján vetették be a Spirulinát Ukrajnában sugárfertőzöttek kezelésébe, miután 1986. április 26-án Csernobilban a békés atomfelhasználás legszörnyűbb katasztrófája bekövetkezett. 
A reaktormag felrobbant és a radioaktív sugárzás, elsősorban a cézium 137 és a jód 131 izotóp szétterjedt és végzetes sugárfertőzést okozott az ukrán lakosság jelentő hányadában. Az áldozatok őssejtjei oly mértékben sérültek, hogy a mai napig túlságosan kevés fehér- és vörösvértestet képez az immunrendszerük. Már 6 héttel a Spirulina alga adagolásának kezdete után mérhető terápiás sikerekről számolhattak be. Tehát a kutatások igazolják, hogy a fehérvérsejtek termelését fokozza, hatására a természetes ölősejtek aktvitása is nő, ami szinté védő hatású lehet mind a vírusfertőzések testen belüli terjedése esetén, mind pedig a daganatos sejtek elleni védekezésben. Nagyon fontos azonban tudni azt, hogy az immunrendszert erőteljesen stimuláló, erősítő táplálékok fogyasztásakor - így pl. a Spirulina alga esetében is - az autoimmun betegségre való hajlam vagy fennálló betegség esetén nem kizárt, hogy a tünetek kialakulnak vagy felerősödnek. 
Ezért tehát a kezelőorvos véleményét autoimmunbetegségek esetében mindig ki kell kérni, ugyanis az immunrendszer erősítése ebben az esetben vissza is csaphat.

A DXN. Spirulina mikro alga fogyasztása rendkívül hatékony segítség lehet a rosszindulatú daganatok, az allergia, a túlsúly, az emésztési problémák, gyomorbántalmak ellen, a cellulitisz, a cukorbetegség, az ízületi bántalmak, az alvászavarok, a depresszió, és más pszichés betegségekkel szemben, a Sclerozis Multiplex és több más idegrendszeri betegséggel szemben, a szív-érrendszeri megbetegedések (és ami sokszor ebből következik: az impotencia), a Chron betegség, a Reflux, a migrén és a különböző gombás megbetegedések, és más fertőzések ellen, valamint késleltetheti az idő előtti öregedést! 
A mikro algák helyreállíthatják a vérnyomást, a koleszterin-szintet, a vércukor-szintet és a szervezet sav-bázis egyensúlyát,

A napon szárított mikro algák egyedülállóan magas klorofiltartalmukkal, napenergiával látják el sejtjeinket. Mivel Malaysiában süt legtöbbet a nap és a legjobb szögben éri el a DXN. Spirulina farmokat ezért a DXN Spirulina termékei a legkiválóbb minőségűekhez tartoznak!
Spirulina tabletta 500
A DXN. Spirulina egyfajta kék-zöld alga, mely gazdag proteinben, béta-karotinban, klorofillban, antioxidánsokban, ásványi anyagokban és más olyan tápanyagokban, melyekre szervezetünknek szüksége van. 

Továbbá az egyik legismertebb lúgos táplálék, mely segít abban, hogy a gyenge, savas szervezet egészséges, lúgos állapotúvá váljon.

A doboz tartalma: 
500 tabletta x 250mg

Fogyasztói ár: 
17.515 Ft

Törzsvásárlói ár: 
14.015 Ft

Spirulina tabletta 120
A doboz tartalma: 120 tabletta x 250mg

Fogyasztói ár: 
4.675 Ft

Törzsvásárlói ár: 
3.740 Ft

FOGYASZTÓKAT, FORGALMAZÓKAT KERESSÜNK AZ EGÉSZ VILÁGON!!!
Jó egészséget!
emikolics@gmail.com
Skype:mikolicseva

Címkék: napi 1kg. nyers-bio gyümölcs+zöldség= 4 szem dxn. spirulina/naponta.

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu