Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:





Mi is az EMF Kiegyenlítő Technika?


A történet a következő:
Leültettek az Égiek a laptopom elé, és néhány perc alatt „papírra” vetettem üzenetüket.
A feladatom az volt, hogy írjam le, de „itt és most” :-) 
a mindennapjaink átlagos nyelvezetében, hogy: Mi is az EMF Kiegyenlítő Technika?

Kedves e sorokat olvasó Társam! :-)

Most egy olyan kis leírást nyújtok át Neked, mellyel érthetővé válik Számodra, hogy mit is takar ez a három betű EMF?  Lehetsz akár spirituális beállítottságú vagy sem, elárulja Neked ez a néhány sor a választ!

Biztosan megint egy új divathullám az USA-ból- gondolhatnád joggal! :-)
Részben igazad is van! :-)
Valóban egy divathullám, de milyen? És miért éppen most?

A válasz nagyon egyszerű, mert most van rá szükséged úgy, mint egy szomjazó embernek a vízre.

 Ez a divathullám az eszköz a kezedben, mellyel a hajódat fenn tudod tartani a víz tetején biztonságosan!

Ha egy olyan hasonlattal szeretnék élni, hogy Te egy versenyautó vagy, aki az előtte álló pályát, utat sikeresen, biztonságosan és végül a végtelen örömben érkezve teszi meg, akkor az EMF Részedre az üzemanyag, az új alkatrészeid, amellyel egy tökéletesen feltuningolt(autós szakkifejezés :-)) állapotba kerülsz.

Autód motorjának a hangja szépen duruzsol, az alkatrészeid újak, megbízhatóak bármilyen kihívás is érjen az utadon, számodra ez nem jelenthet problémát!

Ragyogsz, csillogsz, erős vagy, szép a zenéd, hangzásod és ezt mindenki észleli!
A többiek látva ezt, Ők is szeretnének ilyen megbízhatóan működni, még ha sáros, csúszós, dimbes-dombos, göröngyös is az út, amelyen haladnak.

A világ most változásban van!  A régiből egy új csodálatos világ van kibontakozóban.

A régi lestrapált alkatrészeinket, melyek eddig jól működtek, most szeretettel meg kell újítani, le kell cserélni, felkészülve arra, hogy a változás új szelét befogjuk vitorláinkba.

Kryon is azt üzeni Nekünk, hogy a legnagyobb viharban is állják a világítótornyok a hullámok csapásait.
Pontosan ebbe a pozícióba helyez Téged az EMF! Megépíti a stabil világítótornyodat.

El is érkeztünk lassan a történetünk végéhez!

Szóval, az EMF Kiegyenlítő Technika arra képes általad és veled együtt, hogy új alkatrészeket ültet be energia rendszeredbe. 
Egy tökéletes együtthangzást hozva létre Benned és környezetedben egyaránt!

Jöhet bármilyen kihívás ebben a változó időszakban, Te erős vagy, megújult, a legtökéletesebb hangzásban, és stabilan, derűsen felkészülve léphetsz tovább a változás energiáit meglovagolva.

 Szeretettel,
Gábor Kati
EMF I-XIII. fázis akkreditált kezelő



Most pedig jöhet a szakma  :-))) :







A kliensek által leggyakrabban feltett  kérdések és az erre adott válaszok az EMF kezelésekkel  kapcsolatban:


Hány fázisa van az EMF - nek?

Az EMF Balancing Technique®  tizenhárom különálló céllal és feladattal bíró, de egymásra épülő fázisból áll.

- A fázisok négyes csoportokban épülnek egymásra, mint az épülő házunk elemei
(I-IV., V-VIII., IX-XII.). Csoportokon belül egyesével vesszük fel a fázisokat. Kivétel ez alól az I-IV. fázisok csoportja, ahol a fázisokat felvehetjük egyesével vagy összevont formában is (I-II. III-IV. ismétlőknek I-IV. kombinációban is).
- Az  I-IV. fázisok energetikai megalapozása, energia rendszerünk behangolása után az V-VIII. fázisokban  tovább finomítjuk ezt az energia behangolási folyamatot. Az önmagad élete felé vállalt tudatosságod magasabb szintekre jut .- A  IX-XII. fázisokban Mesterré gyakorlókból, új szintekre lépünk tovább. Fejlődéstörténetünk teremtőivé válunk. Még magasabb oktávokra, univerzális szintekre, rezgésekre hangoljuk energia rendszerünket.- A XIII. fázis, az EMF tizenkét fázisának nagyszerű kombinációja, melyben megtapasztalhatod egy fázison belül az EMF kezelési fázisok rezgésének teljes palettáját.  További info:http://emfbalancingtechnique.com/sessions/phases_1_to_4_sessions.php?phpLang=hu
 


A kép forrása: http://www.emf.hu




Miből áll egy EMF  kezelés?
- A kezelések minden fázisa előtt az EMF kezelő és a kliens közötti beszélgetésben  átadásra kerül az aktuális fázis célja, feladata, és tudatosítjuk magunkban energia rendszerünknek azon részeit, melyen éppen dolgozunk .







-        A kezelések kezelő ágyon folynak. A kliens ellazult állapotban, nyitott szívvel, befogadóan engedi az energia beáramlását energia rendszerébe .
-         A kezelési fázisok társteremtésében együtt teremti a valóságot a kezelő és a kliens.
-         A kezelő folyamatos szándék kinyilvánításai által az energia pontosan oda, és olyan mértékben irányul, amennyit képes a kliens a pillanatnyi szintjének megfelelően  befogadni energia rendszerébe.
-        A kliens energia rendszerén a kezelő tai-chi szerű könnyed, elegáns mozdulatokkal dolgozik.



-         Az EMF legnagyobb ajándéka az, hogy eszközként szolgál  személyes energiánk megértésére és irányítására.



Kezünkbe tudjuk végre venni a sorsunk irányítását!



 

Hány EMF fázis kezelést kell felvennem?


A saját belső bölcsességedre van bízva.
- A fázisok négyes csoportokban épülnek egymásra (I-IV.,V-VIII.,IX-XII.), mely csoportokon belül egyesével vesszük fel a fázisokat. Kivétel ez alól az I-IV. fázisok csoportja, ahol a fázisokat felvehetjük egyesével vagy összevont formában is (I-II. III-IV. ismétlőknek I-IV . Kombinációban is).

- Van olyan kliens, aki szépen, sorban felveszi az összes  fázist, de van olyan is, aki előbb megáll, mert úgy ítéli meg, számára ez elegendő.
 - Minden egyes fázis további feltárulásokhoz, szintekhez segít továbblépni.

- Lehet, hogy úgy érzed valamelyik fázist meg kell ismételned. Akkor tedd azt! A további elmélyült gyakorlásokkal, fázisok ráismétlésével a kiteljesedésünk határok nélküli falait tágítjuk tovább.


Gyakorlás teszi a Mestert !


- Minden a Te szabad akaratodon, döntéseden áll.
Egyetlen fázis kezelés is nagy változásokat indít el Benned! Mind a tizenhárom fázist felvéve  elmondhatjuk, hogy megtettünk mindent annak érdekében, hogy a legteljesebb önvalónkban lehessünk jelen  a Földön itt és most. A szabály mindösszesen annyi, hogy a fázisokat csak egymás utáni sorrendben veheti fel a kliens, mivel ezek egymásra épülnek .

- Az energia rendszerünk új rezgésmintáira való kalibrálódásához a fázisok között legalább egy hétnek kell eltelnie, de ez is lehet teljesen egyéni ütemezésben.
Mindenki maga érzi és tudja, hogy mennyit szeretne megtenni Önmagáért.

- Az EMF-ben rejlő legnagyobb csoda abban áll, hogy általa egy eszközt kapunk a kezünkbe, mellyel tudatosan irányíthatjuk energia rendszerünket.

-"Tudod, hogy képes vagy az energiád és a fejlődéstörténeted alakítására, szervezésére, menedzselésére! "- Peggy az EMF alapító tanára kiváltságosnak és felelősségteljesnek nevezi ezt a feladatot.

Ismerjük meg, tapasztaljuk meg és koordináljuk tudatosan a bennünk rejlő hatalmas energiát!

Az EMF Kiegyenlítő Technika logója: a Végtelen Szeretet szimbóluma, mely az energia rendszerünk vízszintes metszete

A kép forrása: http://www.emf.hu


Mit adhat Nekem az EMF energetikai kezelés?


Az EMF eszközként szolgál a személyes energiánk megértésére és irányítására.

-Az EMF Kiegyenlítő Technika Kryon tanításai által, Lee Carroll közvetítésével és Peggy Phoenix Dubro révén, aki kifejlesztette ezt a technikát lett ismert, és alkalmazott szerte a Földön.  A világ ma már több, mint 70 országában dolgoznak EMF kezelők.
-Napjaink új energiájáról van szó, mely a Teremtő Forrásból érkezik. - Lézer pontosságú, tisztaságú energia. Szóródás nélkül érkezik a kezelő irányítása által a klienshez,  ugyanabban a minőségben, ahogy a Teremtő Forrásból elindult. - Az EMF kezelések a minket körül ölelő mágneses mezőhöz és az egyéni rezgés mintáinkhoz szólnak. Ezekben a maximális feltöltést, kiegyenlítést és maximális rezgés szintet hozzák létre. -  Ennek egyenes következménye, hogy biológiai testünk erre válaszolva,  hozzá rezeg a már megerősített mágneses mezőnkhöz és egyéni rezgés mintáinkhoz.
  Harmónia alakul ki Bennünk és körülöttünk egyaránt!





Harmónia mesterré gyakorlás kártya az EMF V-VIII. fázisaiból
A kép forrása: http://www.emf.hu

 Ebben a harmóniában megteremtődött a lehetőségünk arra, hogy a legteljesebb életünket élhessük minden szempontból!

EZ  NAPJAINK  LEGNAGYOBB  AJÁNDÉKA!


- A kezelések, az energetikai alapok megteremtésétől a mesterré gyakorlásig vezetnek a mindennapi életben. A lehető legemelkedettebb életet teremtve meg számunkra.

Az EMF kezelés egy tudatos személyiségfejlesztés!

- Gyengéd, elegáns és elmélyült módja a szeretet energiájának a közvetítésére. Ez a kezelés egy olyan stabil, erős és mindenki számára személyre szabott, egyéni, legmegfelelőbb energiahátteret teremt meg, mely életutadon, evolúciós fejlődésedben a legbiztosabb támaszt jelenti.

Csodálatos hatásai révén robbanásszerűen terjed!

- Az EMF kezelések fázisai egymásra épülnek.  A kezelések célja, hogy a minket körülölelő mágneses teret kiegyenlítse, maximálisra kalibrálja, erősítse.
-Egyéni, egyedi energia mintáinkat a maximálisra felrezegtesse, és ezáltal életfeladataink felismerésére és legteljesebb megvalósítására tegyen minket képessé.
-Az egyéni rezgésünk emelésével egy időben gyógyítjuk Földünket (Gaiát) is, és emeljük rezgését.


Nyitott, világ- mesterré gyakorlás kártya az EMF V-VIII. fázisaiból
A kép forrása: http://www.emf.hu


- A szívet és az elmét összehangolja, egyensúlyba hozza, hogy képesek legyünk érezni az elménkkel és tudjunk gondolkodni a szívünkkel.
- Meg tudjunk felelni mindennapi életünk hatalmas kihívásainak.
- Képes kioldani a múlt visszahúzó puttonyként, horgonyként működő szükségtelen  energetikai lenyomatait, a mára már szükségtelenné vált energia minőségeket, karmikus feladatainkat.
- Képes feltárni a szunnyadó, rejtett képességeket, bölcsességet, mely támogat további evolúciós utunkon.
- Egyensúlyt teremt bennünk, környezetünkben és ezáltal a mindennapjainkban is.


Egyensúly-mesterré gyakorlás kártya az EMF V-VIII. fázisaiból
A kép forrása: http://www.emf.hu


- A mai világ a sok elektromos berendezésével áthangolja a mágneses hálónkat, erőterünket. Az EMF kezelésekkel helyreállítjuk az egyensúlyt.
- Érzékelni fogjuk minden tevékenységünkben, a mindennapjainkban,  hogy teljesebbek, erősebbek, stabilabbak vagyunk.
- Kiegyensúlyozottá válunk, céltudatosan élünk és haladunk életutunkon.
- Nyugodtak és egészségesek leszünk.  
Stresszmentes élet! Így megteremtettük a feltételeket ahhoz, hogy életünket a lehető legteljesebben élhessük.
- Az EMF kezelés egy tudatos személyiségfejlesztés!
Szervezetünket a legmegfelelőbbre hangolja. Mivel egyensúlyt teremt, ezért "mellékhatásként" gyógyulások jöhetnek létre.
A megteremtett harmóniában nincs helye  stressznek, nyugtalanságnak, betegségeknek.


Békesség, nyugalom-mesterré gyakorlás kártya az EMF V-VIII. fázisaiból
A kép forrása: http://www.emf.hu



Mit adnak nekünk a mindennapjainkban az I-IV fázis kezelések?


- A fázisokat felvehetjük egyesével vagy összevont formában is ( I-II. III-IV. ismétlőknek I-IV . kombinációban  ) .

- Megismerjük és tudatossá válunk az energia anatómia rendszerünk
/ UCL=Universal Calibration Lattice / felépítését illetően .

- Az építkezésünkben, önkiteljesedésünk folyamatában a házunk alapjait  rakjuk le. A Föld energiáihoz való erős, stabil kötés kialakítása.

- Nyugodt, kiegyensúlyozott élet.




Nyugalom-mesterré gyakorlás kártya az EMF V-VIII. fázisaiból
A kép forrása: http://www.emf.hu


- A szív és az elme egyensúlyban  működésének  rezgését  erősítjük / I.  fázis kezelés/.

- Az önirányítást és öntámogatást erősítjük . Letesszük, kioldjuk a múlt szükségtelen, visszahúzó terheit. Feltárjuk és hasznosítjuk életünk azon bölcsességeit, tapasztalatait, melyek további élet utunkon támogatnak minket  /II. fázis kezelés/ .




Bölcsesség-mesterré gyakorlás kártya az EMF V-VIII. fázisaiból
A kép forrása: http://www.emf.hu

- Egyensúlyt teremtünk a mindennapi életünkben , az itt és mostban /az adok-kapok, férfi-női, akarati-érzelmi oldalakon/. Az életesszenciánkat, a magenergiánk sugárzását, középponti egyensúlyi helyzetünket  megerősítjük a szeretet rezgésében /III. fázis kezelés/.

- A IV. fázis, az első 4 fázis energetikai beteljesítése.
Elvetjük az előttünk álló, jövőbéli, elvégzendő  feladataink fénymagjait az energia anatómia rendszerünkbe.
Kifejezzük szívből jövő tiszta szándékunkat arra, amit szeretnénk megteremteni, és egy energetikai összekapcsolódást hozunk létre az előttünk lévő energia potenciálokkal / IV. fázis kezelés /.


További info:http://emfbalancingtechnique.com/sessions/phases_1_to_4_sessions.php?phpLang=hu

- Ezzel leraktuk házunk stabil és erős alapjait ahhoz, hogy felépíthessük rá a felhőkarcolónkat, emelhessük tovább rezgésünket, finomíthassuk további munkánkat az V-VIII. és IX-XII. fázisokban .

 




Az Univerzális Kalibrációs Háló
A kép forrása: http://www.emf.hu



Miben mások ezek a kezelések, mint az eddig ismert és használt kezelések?



- Kryon, a Föld mágneses mezejét áthangolta. Ezáltal a Föld képessé vált az EMF kezeléseknél használt új, magas rezgésű, finom energia befogadására. Ablak tárult fel lehetőségeink kiteljesítésére.



- Az EMF kezelő, az  univerzum tiszta energiáját használja. Nem csak egy területre koncentrál kezelés közben, hanem a teljes energia anatómia rendszerre és annak  egyensúly teremtésére.





- Egy finomabb energiákra való áthuzalozást végzünk a páciens energia anatómia rendszerében, és energia magokat ültetünk el az energia rendszerbe /,mint egy számítógépes program/, a megoldandó  feladatok tekintetében.



Az emberi energiaanatómia rendszer = Univerzális Kalibrációs Háló.
A talpunk alatt kb. 60 centiméterre van az  Alsó Centrumunk , mely a föld energiáival való kapcsolattartásunk központja. A  fejünk felett kb. 60 centiméterre van a Felső Centrumunk ,mely az Univerzum energiáival való kapcsolattartásunk központja. Középen helyezkedik el a Magenergia Csatornánk, mely Isteni Önvalónkhoz és  Föld anya energiáihoz való kapcsolódásunkat biztosítja egy folyamatos fentről lefelé és lentről fölfelé való energia áramlás által.
A kép forrása: http://www.emf.hu


- Egyre magasabb, erősebb, finomabb szinteket hozunk létre kezelésről - kezelésre, mintha egy hangszert hangolnánk, mely hangszer mi magunk vagyunk.

- A kezelő folyamatosan, szintről - szintre, fázisról - fázisra adja át az új tudást a kliensének, a kezelési fázisok feladatait és céljait illetően.

- A szándékok kinyilvánításával, a kliens felsőbbrendű énje, vagy belső bölcsessége oda,-  és arra irányítja az energiát, ahová,- és amire a pillanatnyi szükségletei és fejlettségének szintje szerint szüksége van a kliensnek.


- A kezelőtől a kliens  kezébe adott írásos  szándékok eszközként szolgálnak a kliens számára,  hogy önkiteljesítésének folyamatát saját irányítása alá vehesse, és tudatos  felelősséget vállalhasson önnön sorsa felé.





Teljessé válás-mesterré gyakorlás kártya az EMF V-VIII. fázisaiból
A kép forrása: http://www.emf.hu


- Ez az energia, és ezáltal az EMF kezelések lehetővé teszik számunkra, hogy teremtsünk. Teremtsük meg magunkat, önvalónkat a lehető legkiteljesedettebb formában. A kezelések a teljesség energiájára hangolnak, melyet itt a földön fizikai önvalónkban élhetünk meg.



„ A szabadságod kulcsa az , hogy légy jelen maradéktalanul a testedben ! „– ez, az EMF alapgondolata.






Miben fog megváltozni az életünk a kezelések hatására?


- Az Univerzumban minden energia, fény  és rezgés. Mi is az univerzum energia puzzle részei vagyunk. Velünk teljes az univerzum rezgése. Mi, emberek is energia lények vagyunk és az egymás közötti kommunikációnk is energia nyelven folyik gondolataink, érzéseink, szavaink, cselekedeteink által . 

Energia lények vagyunk!!! :-)))  Az energia nyelvén kommunikálunk egymással. Tekintsd meg ezt az energia nyelvet mozgásában:  http://www.emfworldwidestore.com/emfworldwide/en/media-gallery/third-lattice-video  





Tekintsd meg  energia rendszerünket mozgásában: 
http://www.emfworldwidestore.com/emfworldwide/hu/media-gallery/ucl-3d-animation
Ezen az energia rendszerünkön dolgozik az EMF Kiegyenlítő Technika és létrehozza benne a harmónia, egyensúly és legteljesebb kalibráció állapotát.





Ez a rendszer az Univerzum energiájával (a Kozmikus Szövedékkel) való kapcsolattartó energia rendszerünk, az Univerzális Calibrációs Hálónk(UCL).





 Energia rendszerünk metszete, a Szentek feje fölött látható glória, mely  egyben a minket körülölelő  teljes energia rendszerünk  formája, a végtelen szeretet szimbóluma. Mi emberek vagyunk a végtelen- és feltétel nélküli szeretet energiájának megtestesítői a Földön. :-))

 

- Az energia rendszerünkből kisugárzó harmonikus, egyensúlyban lévő, magas szinten rezgő, szeretetteljes, finom energia, a környezetünkből is ennek megfelelő szintű válaszokat kap majd vissza.

- Energia, - és biológiai anatómia rendszerünk megerősödik, és egymással harmonikus rezgésbe kerül, egyensúly alakul ki bennünk.

-A harmóniában, egyensúly állapotában nincsen helye semmilyen alacsony szintű rezgésnek, negatívnak!

-Nyugodt, kiegyensúlyozott, harmonikus, stabil életvitelre leszünk képesek.



 


Szabadság-mesterré gyakorlás kártya az EMF V-VIII. fázisaiból
A kép forrása: http://www.emf.hu




Miért van szükségünk az EMF kezelésekre és miért nevezzük napjaink legújabb ajándékának az EMF kezeléseket ?


- Akkor tudjuk megélni a legteljesebb életünket, ha a bennünk lévő egyéni, csak ránk jellemző potenciálokat maximálisan kiteljesítjük itt a földön, fizikai lényünkben.

- A teljesség energiájának megélésére lehetünk képesek, hiszen szellemi lények vagyunk fizikai testben és kiteljesedésünk mértéke határtalan. Nincsenek határok!

- Eddig nem adatott meg az emberiség  számára, hogy a legteljesebb önvalójában élhessen itt a Földön fizikai létben, de isteni mivoltában.

- Erre képesít minket az EMF kezelés!

- „Szabadságod kulcsa az, hogy légy jelen maradéktalanul a testedben!” – ez, az  EMF alapgondolata.

- Ezt az önkiteljesedést teszi lehetővé most az emberiség számára ez az új energiás technika, melyet az EMF kezelésekkel kaphatunk meg.

- Az EMF eszközként szolgál a személyes energiánk megértésére és irányítására.




Megértés-mesterré gyakorlás kártya az EMF V-VIII. fázisaiból
A kép forrása: http://www.emf.hu

Mit adnak nekünk a mindennapjainkban az V-VIII. fázis kezelések?


- Az I-IV fázisokban lerakott házunk erős alapjaira felépítjük a felhőkarcolónkat!



Tisztaság, ártatlanság-mesterré gyakorlás kártya az EMF V-VIII. fázisaiból
A kép forrása: http://www.emf.hu

- Az I-IV fázisokban lerakott stabil alapokra, a már megfelelően  behangolt, megalapozott energia rendszerünkre  fel tudjuk építeni az egekbe törő építményünket, a legkiteljesedettebb önvalónkat.




Tudás-mesterré gyakorlás kártya az EMF V-VIII. fázisaiból
A kép forrása: http://www.emf.hu

 Az V-VIII fázisokban mesterré gyakorlás folyik.

- Mindannyian haladunk a legteljesebb önvalónk felé. Haladunk a mesterré gyakorlás útján.

Gyakorlás! Gyakorlás! Gyakorlás!




Kitartás-mesterré gyakorlás kártya az EMF V-VIII. fázisaiból
A kép forrása: http://www.emf.hu

- 48 mestertulajdonság pont van a  testünkön. Az V-VIII. fázisokban a pontokkal való munkához az EMF csodálatos mestertulajdonságok kártyáit hívjuk segítségül.
 - A kezelő, a páciens által meghatározott sorrendben rezegteti  fel, aktiválja az éppen aktuális fázis mesterpontjait.
- A kezelő és a kliens közös társteremtésében létrehoznak és beépítenek a kliens energia rendszerébe egy energia mintát a  kliens pillanatnyi fejlettségének megfelelően .
- Ezért mondjuk azt, hogy az  V-VIII. fázisok speciálisan személyre szólóak .



            Tisztelet                         Türelem                 Hála, méltányolás

- Mindenkinek egyéni a mesterré gyakorlás útja, mert mindannyian egyediek vagyunk.

- Minden kliens az egyéni evolúciós fejlődésének megfelelően súlyozza a kezelési fázisokban a mestertulajdonságok pontjait, így teremtve meg azok sorrendbe állításával és egy új energia minta létrehozásával a mester pontok teljes aktivizálá-sát, felrezegtetését  és az új energia minta beépítését személyre szabottan.

- Energia rendszerünk hangszerének további finomhangolását végezzük el az          V-VIII. fázisokban. 



További info:






Az "emberi glória" vagyis az Univerzális Kalibrációs Háló keresztmetszeti ábrája felül nézetben. Az ábra közepe a fejtető/korona csakránk/ illetve a magenergia csatornánk, melynek keresztmetszeti ábrája megegyezik az energia rendszerünk keresztmetszeti ábrájával.  Mindannyian "így nézünk ki" felülnézetből. :)
A kép forrása: http://www.emf.hu



Mit jelent az, hogy kiteljesítjük magunkat a kezelések által?


- Multidimenzionális szintekre érkezünk, és ezeknek  a szinteknek a teljes megélésére tesznek minket képessé az EMF kezelések fázisai.

- Az  I-IV. fázisok energetikai megalapozása, energia rendszerünk behangolása után az V-VIII. fázisokban tovább finomítjuk ezt az energia behangolási folyamatot.

- Az önmagad élete felé vállalt tudatosságod magasabb szintekre jut .
- A  IX-XII. fázisokban Mesterré gyakorlókból, új szintekre lépünk tovább. Fejlődéstörténetünk teremtőivé válunk. Még magasabb oktávokra, univerzális szintekre, rezgésekre hangoljuk energia rendszerünket.
- A XIII.Fázis , az EMF tizenkét fázisának nagyszerű kombinációja, melyben megtapasztalhatod az EMF kezelési fázisok rezgésének teljes palettáját.




Megvilágosodás-mesterré gyakorlás kártya az EMF V-VIII. fázisaiból
A kép forrása: http://www.emf.hu


Mit jelent az, hogy „Úgy kicsiben, mint nagyban”?


- A DNS szinten kódolt isteni mivoltunk tartalma, univerzális nagysága, az EMF kezelések által kiteljesedik.

- A makrokozmosz potenciálja, mikrokozmoszként létezik bennünk, amit ennek az új energiának köszönhetően multidimenzionális, univerzális, egyetemes szinten élhetünk meg, kiteljesítve önvalónkat a  legemelkedettebb, legteljesebb szintekre.





Épség, sértetlenség-mesterré gyakorlás kártya az EMF V-VIII. fázisaiból
A kép forrása: http://www.emf.hu



Ki az a holografikus ember?


- A hologram egy kivetített kép, melyet ha darabokra vágunk, és egy darabkáját lézer sugárral világítunk meg, kiteljesedik az egy kis darabkából a teljes hologram kép.

- Ez történik velünk is emberekkel az EMF kezeléseknél. Az EMF energia, mely lézer pontosságú, tisztaságú és szóródás mentesen irányul ránk a kezelések alatt, kiteljesíti belőlünk, mint az Univerzum piciny darabkájából a teljes Univerzum potenciálját. Ezért  vagyunk mi holografikus emberek.




További info:







Miért vagyunk mindannyian mesterek?


- „Mindig mesterek voltunk, vagyunk és leszünk!„ Ez a kiteljesítési folyamat kezdetektől tart.

- A kezelések végére a maximális rezgésszintünket, potenciálunkat, kiteljesedésünket érjük el, ami a pillanatnyi fejlettségi, – evolúciós szintünknek megfelelően -,  maximálisan elérhető.

- Mindannyian haladunk a legteljesebb önvalónk felé. Haladunk a mesterré gyakorlás útján.




Örömteliség, vidámság-mesterré gyakorlás kártya az EMF V-VIII. fázisaiból
A kép forrása: http://www.emf.hu

- 48 mestertulajdonság pont van a  testünkön. Az V-VIII. fázisokban a pontokkal való munkához az EMF csodálatos mestertulajdonságok kártyáit hívjuk segítségül. A kezelő, a páciens által meghatározott sorrendben rezegteti fel ezeket a pontokat, így az V-VIII. fázisok speciálisan személyre szólóak .






Önelfogadás-mesterré gyakorlás kártya az EMF V-VIII. fázisaiból
A kép forrása: http://www.emf.hu

- Azért mondjuk azt, hogy mindenkinek egyéni a mesterré gyakorlás útja, mert mindannyian egyediek vagyunk. Minden kliens az egyéni evolúciós fejlődésének megfelelően súlyozza a kezelési fázisokban a mestertulajdonságok pontjait, így teremtve meg azok sorrendbe állításával és egy új energia minta létrehozásával a mester pontok teljes aktivizálását, felrezegtetését, és az új energia minta beépítését személyre szabottan.

Légy tudatos saját erőd, potenciálod felől és tanuld meg azt tudatosan hordozni!




Erő-mesterré gyakorlás kártya az EMF V-VIII. fázisaiból
A kép forrása: http://www.emf.hu

 További info:http://emfbalancingtechnique.com/sessions/phases_5_to_8_sessions.php?phpLang=hu



Mit adnak nekünk a mindennapjainkban a IX-XII. fázis kezelések?
 - Ezek a kezelések önvalónk megjelenítésének kiteljesedésén munkálkodnak a valóságteremtésünkben. Mesterré gyakorlókból, új szintekre lépünk tovább. Fejlődéstörténetünk teremtőivé válunk.- Az eddig behangolt (I-IV. fázisok), finomra hangolt (V-VIII. fázisok) energia rendszerünket a IX-XII. fázisokban még magasabb oktávokra, univerzális szintekre, rezgésekre hangoljuk.- Minden egyes kapcsolat energetikai háttere a két, látszólag külön álló erőtér között létrejövő közös, harmadik erőtér, a harmadik háló (Third Lattice). - A Harmadik Hálók rendszere egységes és egyetemes tároló rendszerhez hasonlóan működik és az univerzum keresztkapcsolatos jellegét biztosítja.- A kezelések segítségével átrendezzük a Harmadik Hálók töltéseit. - Menedzseljük valóságteremtő energiamintáink tudatosan kiválasztott aspektusait. - Amikor valamelyik Harmadik Hálóra fókuszálunk, mindegyik hálóra hatással vagyunk. - A IX-XII. fázisokban a változtatni kívánt kapcsolataink energiatöltéseit vesszük szemügyre, majd rendezzük át a kiteljesedésünk érdekében.- Az univerzális szülői és partnerkapcsolati, majd az univerzális önvalónk  kiteljesítésének elősegítésére irányulnak ezek a fázisok.  - Tudod, hogy képes vagy az energiád és a fejlődéstörténeted alakítására, szervezésére, menedzselésére.- Peggy kiváltságosnak és felelősségteljesnek nevezi ezt a feladatot. További info: http://www.emfworldwidestore.com/emfworldwide/hu/sessions/phases-ix-xii-sessions

- A kezelőket a világ több mint 70 országában különféle szándékokkal keresik fel, mint béke, nyugalomérzet, gyógyulás, önismeret, valóságteremtés.- Te is megtapasztalhatod a mai időknek a Szellemtől származó ajándékát.Részletes információk az EMF kezelésekről és képzésekről: www.emf.hu www.emfworldwide.com oldalakon.


NEKED CSAK EGY DOLGOD VAN MINDÖSSZE , HOGY NYITOTT SZÍVVEL ÉS BEFOGADÓAN ÉRKEZZÉL A KEZELÉSEKRE !:-)





Feltétel nélküli szeretet-mesterré gyakorlás kártya az EMF V-VIII. Fázisaiból
A kép forrása: http://www.emf.hu

Mindennek tudatában a saját felelősségünk, hogy élünk-e vele! Ez a mai ember nagyszerű kihívása!
Tapasztald meg saját bölcsességed és tudatosságod szerint ezt a hatalmas adományt!

"A teljes egész  részei vagyunk. Ha változtatni akarsz a világon, hol kezdenéd a változtatást?"

"Ahogy fent, úgy lent!"
"Ahogy kicsiben, úgy nagyban!"
"Mikrokozmosz a makrokozmoszban!"


Szeretettel várlak a kezeléseken,
Gábor Kati
EMF I-XIII. fázis  akkreditált kezelő
tel:30/2 4567 91




Címkék: a kliensek által leggyakrabban feltett kérdések és az erre adott válaszok az emf kezelésekkel kapcsolatban

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu