Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

Dr.T.Túri Gábor:

Hírek és ami a véleményem ezekhez

 


Hír:

 

Több százan vettek részt a Magyarországot támogató szimpátiatüntetésen kedden, 2011. január 17-én, az Európai Bizottság varsói székháza előtt, a nemzeti konzervatív Jog és Igazságosság párt parlamenti képviselői szervezésében, s a tüntetők egy tiltakozó levelet is továbbítottak az EB elnökének. 

 

A véleményem:

Én ehhez a magam részéről csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy elkeserítő volt látni, hogy milyen össztűz alatt állt Magyarország az EU-Parlamentben január 18-án.
Meghallgattam a magyar Hir-TV és a német ARD és ZDF (1.és 2.TV csatorna) információját a történtekről. Teljesen, úgy is mondhatnám homlokegyenest ellenkező előjellel közvetítették az eseményeket.
Mivel én értek magyarul, nagyon jól értettem mit mondott Orbán Viktor és mit adott a német szöveg a szájába, a német közönségnek. Ez nem sajtószabadság, ez egy skandalum!!!
Európa teljesen hamisan van informálva.
...És ezt nagyon is jól tudják azok, akik informálnak...és azok akik közhangulatot teremtenek.
Ezért esik jól, minden magyar szívvel érző ember számára, amikor a lengyel nép szimpátiatüntetést rendez a számunkra, vagy ha a Scotland on Sunday nevű skót lap egy hazánk mellett voksoló cikket jelentet meg.( http://www.scotsman.com/scotland-on-sunday/business-opinion/bill-jamieson/second_hungarian_uprising_is_as_inspirational_as_the_first_1_2056970 )

Megemelem a kalapom a magyar küldöttség előtt, amely méltán képviselte hazánkat. Büszke érzés volt tudni, hogy én is magyar vagyok, amikor a magyar normákról és a magyar Alkotmányról beszéltek. Morvai Krisztina kérdésére, hogy miért bennünket támadnak, hát mi okoztuk-e ezt az európai válságot? Mi okoztuk-e a görög és a portugál problémát?
Csak csend volt a válasz.
Hazánk 80%-os eladósodása az évi jövedelemhez képest, nevetséges a 140 és az e fölötti görög, vagy az izlandi és a többi ország eladósodásához képest.
Ez sem kevés, elismerem...Sőt katasztrófális... de mégis, az a vehemens düh és minden oldalról érkező támadás, az nem a gazdaságnak, hanem a magyar politika és az európai norma felett álló, magyar demokrácia ellen szól.
Ezt akarják eltaposni és mondvacsinált indokokkal a hangulatot úgy formálni, hogy az mindenkor hazánk ellen legyen felhasználható.
Erre a válasz hazánk részéről, nem az Orbán-kormány leváltása, hanem a magyar egység megteremtése.
Ha ezt megtesszük, és az átmeneti politikai és pártérdek-különbségeket félretesszük, akkor biztos lesz a jövőnk.
Ellenkező esetben szétmorzsolnak bennünket.

Dr.T.Túri Gábor
Németország 2012.1.18

 

 

Címkék: eu patlament morvai krisztina orbán viktor államadósság összetartás

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

MERCZ GYULA üzente 12 éve

Így van ez kedves Gábor!

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu