Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Mária blogja - 2007. július

az akupunktúrát a kínaiak már időszámításunk előtt 3000 használják, sikeresen a beteg tűneteinek enyhitésére.

A www.alternativszemdr.hu   szerint a szembetegségek bizonyos tipusánál is több-kevesebb sikerrel használható.

Címkék: aku

Utolsó hozzászólás

acsbi hajnal üzente 16 éve

Íriszdiagnosztika, mi is ez?
Az írisz (szivárványhártya) optikai reflexológiás területe


Az örökletes tényezők, a belső szervi megbetegedések, a toxikus anyagok, a stresszhelyzetek különböző nyomokat, jeleket hagynak az íriszen.
Precíz szervtérkép alapján következtetni lehet a teljes szervezet működésére, az energiaszintre éppúgy, mint a szerzett tulajdonságokra, betegségekre.
Az írisz vizsgálata réslámpával történik. Maga a vizsgálat fájdalommentes, ártalmatlan, bármikor és bármilyen gyakorisággal elvégezhető.

Megállapítható vele: A szervezet funkcióköreinek müködése,a szervezet holisztikus egyensúlya.

Nem téveszthető össze semmiféle"DIAGNOSZTIZÁLÁSSAL"mert nem diagnosztizál, bár a neve így idegződött be, hanem a szervezet müködésének finkció szintjeit láthatjuk.
Abban az esetben, ha valkinek eltört a lába, de a szevezet a müködésében nem okoz gondot, akkor az iriszen sem látható semmiféle jelzés a müködészavarra.
Abban az esetben, hogyha, az illetőnek semmiféle panasza nincs, de esetleg a szevezet valamilyen müködészavart jelez, akkor viszont látható a szervezet energiaszintjeinek egyensúlyzavara.

Véleményem szerint az IRISZDIAGNOSZTIKÁT nem fényképezőgéppel és nem nagyítóval kell végezni, hiszen a funkciókörök a szevezet, az idegrendszer a vérkeringés állapotától függően állandó változásban vannak.

AZ, HOGY A TUDOMÁNY MÉG NEM TUDTA IGAZÁN BIZONYÍTANI
a tudománnyosságot, ez is azért van,mert az IRISZDIAGNOSZTIKA nem olyan mint a rtg, vagy mint az ultrahang vizsgálat, ahol konkrét anatómiai elváltozást lehet látni.

06209805472

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu