Kis türelmet...
Hozzávalók
5 tojás fehérje
35 deka cukor
Krém hozzávalói
2 deci habtejszín
20 deka krémsajt
15 deka mogyorókrém
6 deka porcukor
A tetejére
mogyoró
csokoládé
karamell
tejszín a díszítéshez
A sütőpapírral bélelt sütőlapon egy nagy kőrt rajzolok.
A tojások fehérjét a cukorral gőz felett kemény habbá verem
Egy habzsákba beleteszem és a rajzolt kőr közepén elkezdem szorosan egymás mellé a kőrívet betölteni majd ha megvan akkor a szélét 2-3 csíkban felhúzom és a szélét csillagcsővel felhúzom
120 fokos sütőben 1 óra -1 óra 10 percig nem sütöm hanem szárítom
Amikor megszáradt a közepét megtöltöm a következő krémmel
A krémsajtot a porcukorral és mogyorókrémmel kikeverem a tejszínt kemény habbá verem és az egészet óvatosan összekeverem
A megszáradt habkoszorúba töltöm a tetejére mogyorót szorok csokoládét olvasztok és karamellt teszek
A karamell készítése
5 deka porcukor
felolvasztom és a tejszínt felforralom majd hozzáadom a karamellhez és ezt folyatom a torta tetejére ---Az íze hasonló a sznikersz csokihoz
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 8 éve
Látta 192 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!