Kis türelmet...
3tojásból piskóta lapot sütök .3-3tojásból 2csokis lapot sütök.
Párizsi krémmel megtöltöm.
Párizsi csoki krém készítése
20deka cukor
15deka vaj
2kanál holland kakaó
1,5deci tej
A cukrot és a tejet erős szálig főzöm(kézipróbával).A kakaóport hozzákeverjük a tejhez simára keverjük.Amikor a főzéssel elértük a kellő sűrűséget, hozzáadjuk a vaj felét.,és megvárjuk míg újra felforr.Ekkor gyorsan lehűtjük. Ehülés után a megmaradt vaj mennyiséget hozzákeverjük.
Ezzel a krémmel megtöltjük a lapokat .Csokissal kezdem ,és azzal is fejezem be..A tetejére is kenek egy kevés krémet és a saját-készítésű marcipánnal a tetejét bevonom.Érdemes kipróbálni ,mert nagyon finom sütike
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 13 éve
Látta 229 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!