Kis türelmet...
Hozzávalók
40 deka liszt
5 deka darált dió
20 deka ráma margarin
10 deka porcukor
2 kanál holland kakaópor
1 egész tojás
1 tojás sárgája
1 csg sütőpor
Sárgabarack lekvár a töltéshez
A bevonáshoz
20 deka étcsoki
10 deka vaj
1 deci étolaj
A díszítéshez
marcipánból kis tojások
A töltéshez sárgabaracklekvár
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk vékonyra kinyújtom és tetszés szerinti nagyságú kiszúróval kiszaggatom
Sütőpapiros sütőlapon 180-190 fokon megsütöm.
Amikor kisültek még melegem megtöltöm a lekvárral és összeragasztom
A csokoládét gőz felett felolvasztom hozzáadom az olajat és a vajat és a csokis korongokat belemártom , mielőtt a csoki megdermed rárakom a kis marcipán tojásokat
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 10 éve
Látta 131 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!