Kis türelmet...
Hozzávalók
50deka liszt
2pohár kefir
só
4deka élesztő
fél deci langyos víz
Az élesztőt a langyos vízben kevés cukorral felfuttatom.Amikor megdagadt,fakanál segítségével összekeverem a többi hozzávalóval.A tészta ne legyen túl lágy Utána ha kidolgoztam a tésztát ,az edényt folpakkal körbetekerem,és 2-3órát a hűtőbe teszem Amikor már nagyon megkelt Egy evő kanalat a vízbe mártom és azzal veszek belőle a két kezem is vizes és a kanálból a két kezemmel kinyújtom és a forró olajba kisütöm vigyázz mert a víztől kicsit pattog amikor az olajba teszed.Megsütöd és fokhagymával megkenem tejfőllel megkenem és sreszelt sajttal megszórom.Lekvárral is nagyon finom.Ez a tészta akár 3-4 napig is eláll a hűtőbe, és bármikor süthetsz belőle.Ez a lángos nem tocsog az olajtól.Nagyon finom.Próbáld ki .Egészségedre
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 13 éve
Látta 389 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!