Kis türelmet...
Hozzávalók
50 deka lapocka de bármilyen más húsból is készülhet
10 deka zöldborsó
2 kis kanál pirosarany
1 közepes vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
só
1 kanál liszt
olaj
őrőlt bors ízlés szerint
tárkony
csipet kakukkfű
majoránna
A húst megmosom és vékony csíkokra vágom.
A hagymákat kis kockákra vágom és az olajban megdinctelem,hozzáadom a húscsikokat kicsit 1-2 percig kevergetem majd hozzáadom az egy kanál lisztet egyet -kettőt keverek vele majd a piros aranyat és felöntöm vízzel .
Hozzáadom a sót és a fűszereket és a húst puhára főzöm..A tárkonyt már a végefelé teszem hozzá, hogy kiadja az ízét. ezzel még 5 percig főzöm .Tésztával tálaltam
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 10 éve
Látta 51 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!