Kis türelmet...
Hozzávalók
1 csg száraztészta
50 deka sertésszűz
30 deka rókagomba
1 közepes vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1 kis csokor petrezselyem zöld
2 deci főző tejszín
1 kisebb paradicsom
só
olaj
A csíkokra vágott lehártyázott húst kevés olajon megpirítom.Amikor már szép piros hozzáadom a vékonyra szelt hagymát összezúzott fokhagymát és végül a megtisztított felszeletelt rókagombát .Együtt az egészet megsütöm és csak a végén sózom.
Meghintem az apróra vágott petrezselyemmel és ráöntöm a tejszínt. és jól összeforralom.A paradicsomot kis kockákra vágom és egy kanál olajon kicsit megfuttatom .A tésztát sós forró vízben kifőztem .A végén az egészet egybe összekeverem és a tálalásnál a paradicsomot rárakom.
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 9 éve
Látta 66 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!