Kis türelmet...
Hozzávalók
1 szál házi vagy gyülai kolbász
10 deka gépsonka
15 deka liszt
10 deka túró
10 deka margarin
1 közepes méretűfőtt burgonya
1 egész tojás
1 kis kanál só
A kenéshez
1 tojás sárgája
Az összezúzott vagy áttőrt burgonyát a többi hozzávalóval közepesen kemény tésztává gyúrom
egy fél órát pihentetem az összedolgozott tésztát
A kolbászt és a sonkát kis darabokra vágom
Fél óra elteltével a tésztát 2-3mm vékonyra kinyújtom majd kb 12 cm-es téglalapkat vágok amit még kettévágok háromszög alakra
A kolbász és sonkadarabokat a tésztára teszem és kifliformára letekerem
Sütőpapiros sütőlaPRA TETTEM A KIFLIKET A TETEJÉT TOJÁSSAL LEKENTEM ÉS MÉG EGYKIS SÓVAL MEGHINTETTEM
180 fokos sütőben 20-25 perc alatt megsül
NaGYONFINOM VENDÉGVÁRÓ
A receptet mesterszakács oldalról hoztam Köszönet érte
Kategória:
Feltöltés ideje: 10 éve
Látta 80 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!