Kis türelmet...
Hozzávalók
45 deka kacsamáj
2 fej közepes vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1 kisebb csokor petrezselyem
1,5 deci tej az áztatáshoz
2 kanál kacsazsír
só,
szerecsendió
őrölt bors
majoránna
Elkészítése
A májat a tejjel leöntöm és kb fél órát a tejben áztatom.A kacsazsírban a fokhagymát beleszelem és gázon halványra megpirítom A májat kiveszem a tejből lecsepegtetem és kis kockákra vagdalom..A fokhagymás zsírba beleteszem a májat és fehéredésig sütöm.Közben hozzáadom a karikára vágott vöröshagymát is és a fűszereket májas tejjel felöntöm.Fedővel letakarom amíg a hagyma üvegesre nem párolódikmikor már a tejet elfőtte és a hagyma is megpárolódott apróra vágott petrezselyemmel megszórtam. Rizzsel tálaltam.Gyors finom étel
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 11 éve
Látta 49 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!