Kis türelmet...
Hozzávalók
60deka filézett csirke mell
1csg szeletelt bacon szalonna csíkok
1kanál ételízesítő
só, bors,
5kanál tejföl
1szelet kenyér beáztatva
3kanál liszt
2egész tojás
20deka reszelt sajt 2kis gerezd fokhagyma
sok petrezselyem apróra vágva
1kisebb sárgarépa megpárolva és apró kockára vagdosva
A húst apró kockákra vágtam.A tejfölt tojást, sajtot sót borsot kikeverem,.Hozzáadom a petrezselymet, a reszelt sajtot, apró kockára vágott sárgarépát.a kinyomkodott vízbe áztatott kenyeret. az apróra vágott fokhagymát, és végül a hús kockákat és a lisztet.Összekevertem.Egy őzgerincformát kikentem margarinnal morzsával meghintettem és a szalonna csíkokat beletettem úgy, hogy a szélei lelógjanak.
Ráöntöttem a húsos keveréket.A tetejét a szalonna lelógó részeivel betakartam.A tetejére egy fél pohár tejfölbe agy tojást elkevertem., és a hús tetejét megkentem vele.Reszelt sajttal megszórtam, és 170-180fokon szép pirosra megsütöttem.Amikor kihűlt szeleteltem.Burgonya krokettel és rizzsel tálaltam
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 12 éve
Látta 67 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!