Kis türelmet...
Hozzávalók.
Bármilyen hús lehet én hosszúkarajból készítettem
A húsokat elszeltem,kiklopfoltam
Só, bors
10 deka liszt
20deka reszelt sajt
3főtt tojás
2deci tejföl
5deka,spenót levél
2gerezd fokhagyma
olaj a kisütéshez
bacon szalonna szeletek
A hús szeleteket kiklopfoltam sóztam borsoztam lisztbe forgattam, és forró olajba kisütöttem.Nem szárítom ki a húst!!!Egy kiolajozott tepsibe tettem miután kisültek.A spenót leveleket megfőztem összemixeltem , a főzött tojást is megpucoltam és összezúztam .A fokhagymát nagyon apróra összevágtam.A tejfölbe tettem a tojást, a spenótot az összezúzott fokhagymákat és a reszelt sajtot A hús szeletekre tettem fóliával letakartam és 180-200 fokon megsütöttem. Nagyon finom ízt ad neki a spenót és a fokhagyma A tetejére sült bacon szeleteket tettem
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 12 éve
Látta 43 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!