Kis türelmet...
2egész tojás
10deka cukor
8deka liszt
fél csg sütőpor
1csg tuti frutti pudingpor
A tojásokat a cukorral habosra kikeverem majd hozzáadom a sütőporos lisztet és a pudingport összekeverem és kikent morzsával meghintett őzgerincformába tettem és sütöttem.A másik mandulás lap is ugyanígy készült csak puding nélkül és mandula aromával színeztem.Amikor kihűltek az őzgerinc sütik Akkor félbe vágtam hosszába.
3tojásból piskóta lapot sütöttem, és a következő krémet tettem rá .
Fél liter tej
1csg vaníliás pudingpor
20deka margarin
20deka porcukor
A pudingot a szokásos eljárással felfőzöm.A porcukrot a margarinnal kikeverem, amikor a puding kihűlt a kettőt összekeverem Ebből a krémből kentem a piskóta lapra.A ketté vágott őzgerincet iy összeragasztottam ezzel a krémmel és egy zöld és egy rózsaszínt összeragasztottam.Majd a zöld tetejére a rózsaszín a rózsaszín tetejére a zöld került.A lap szélére tettem és feltekertem..A tetejét csokival bevontam
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 12 éve
Látta 480 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!