Kis türelmet...
A süteményeknek a krémes végeit használom fel
Krém hozzávalói
1 csg csokoládés puding
1 kanál holland kakaópor
10 deka pőrkőlt mogyoró vagy dió
6 deci tej
6-7 deka cukor
4 deci tejszín
4 deka porcukor
A pudingot a tejben a szokásos eljárással elkészítem
Kihűtöm a tejszínt a porcukorral kemény habbá verem
Elkészítem a kelyheket
Az aljára a pudingot teszem erre a finom süteménydarabokat vágom külömböző ízben a tésztára teszem a tejszínhabot a habra a pudingot a tésztát ismét puding és habbal és mogyoróval zártam a kehelykészítését
Ünnep névnap nélkülözhetetlen enélkül mindenki kedvence
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 10 éve
Látta 60 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!