Kis türelmet...
A tészta hozzávalói
1 egész tojás
12 deka porcukor
5 deka rama margarin
1 deci tej
1csg szalalalkáli
35 deka liszt
Gesztenye krém hozzávalói
4 deci tej
1csg vaníliás puding
20 deka porcukor
20 deka ráma margarin
ízlés szerint rum
1csg gesztenye massza
Puncsos krém hozzávalói
1 összetőrt süteménylap
1deci rum
sárgabarack lekvár
A tetejére
1 tábla olvasztott étcsokoládé
A tészta hozzávalóit összegyúrom és 4 lapot sütök belőle
24x22-es margarinnal kikent liszttel hintett sütőlapon180 fokon megsütöm
Amnikor a lapokat kisütöm eggyet összetörök lelvárral és rummal meglocsolom
Az alsó lapot lekvárral megkenem és erre teszem az összetőrt lapot
A tetejét ismét lekvárral lekenem és ráteszem a második lapot erre pedig a gesztenye krém kerül
A pudingot a tejjel szokásos eljárással felfőzöm és kihűtöm
A margarint a porcukorral és ízlés szerinti rummal kikeverem
A kihűlt pudinggal összekeverem és jól kihabosítom a gesztenyés krémet és a lapra rásimítom
A krémre kerül a harmadik lap amit olvasztott csokoládéval bevontam
Egy éjszakát a hűtőbe teszem és reggel szeletelhető
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 10 éve
Látta 46 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!