Kis türelmet...
hozzávalók
4 szelet karaj
1 evőkanál dijoni mustár
só
olaj
2 közepes vöröshagyma
1 deci száraz fehérbor
2 deci főzőtejszín
1 kanál étkezési keményítő
rozmaring ág
A húsokat kiklopfolom sózom mustárral bekenem, rozmaring szárat összevágom és a húst meghintem vele
Egy órűt hűtőbe letakarva tárolom
Az óra elteltével egy kevés olajon a hús szeleteket megsütöm a vöröshagymár rávagdalom és a hússal eggyütt megsütöm
Hozzáadom a fehérbort és egy -két forralás után hozzáöntöm a főzőtejszínt
Egy kevéske vízzel kikeverem a keményítőt és hozzáadjuk a húshoz egy forralással be is sürűsödik
Főtt burgonyával tálaltam
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 10 éve
Látta 99 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!