Kis türelmet...
40 deka liszt
20 deka margarin
10 deka cukor
2 kanál kakaópor
1 csg sütőpor
2 tojás sárgája
sárgabarack lekvár
A lekvár kivételével
A hozzávalókat összegyúrom , vékonyra kisodrom közepes pogácsa szaggatóval kiszúrom és sütőpapiros tepsibe megsütöm.Amikor megsültek sárgabarack lekvárral összeragasztom a kisült korongokat.
A kész korongokat olvasztott étcsokoládéba belemártom.
fehér olvasztott csokival díszítettem
A csokoládét 10deka
3 deka margarin
1kanál étolaj.
Ezeket egy edényben gőz felett felolvasztom , és a korongokat bele mártom.
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 12 éve
Látta 139 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!