Kis türelmet...
Hozzávalók
40 deka liszt
4 tojás sárgája
20 deka margarin
8 deka porcukor
fél csg sütőpor
1 csg vaníliás cukor
A hab hozzávalói
4 tojás fehérje
25 deka cukor
15 deka darált dió
izlés szerint rum
A hozzávalókat összegyúrjuk és vékonyra kisodorjuk
A legkisebb pogácsa szaggatóval kiszúrom
A 4tojás fehérjét , a cukorral, gőz felett kemény habbá verem., és amikor már kemény a hab hozzáadom a darált diót keverek hozzá
és egy kis rumot ízlés szerint.A kiszúrt korongokra habzsák és sima cső segítségével kis halmokat teszek.Nem túl forró sütőben szép halvány színre megsütöm.160-170fokon.Amikor kisültek összeragasztom sárgabarack lekvárral.
Nagyon finom ,Lehet a dió helyett kókuszreszeléket is használni.
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 12 éve
Látta 100 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!