Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A legjobb munka (állás) számodra az Életed. Ez az, amiben jól kell – mit kell, érdemes – jól teljesítened. Ez a boldogságod záloga. Az a döntés, hogy sikerre viszed az életed.

Jóval többre vágysz, mint amennyit elhitettek veled, hogy lehetséges. És jóval többre képes is vagy.

Egy fantasztikus életre vágysz. Igazi életre. Vidámságra, lelkesedésre és szárnyalásra. Arra, hogy elképzeléseidet megvalósítsd.

Arra vágysz, hogy elismerjenek, hogy megbecsüljenek, hogy értékeljenek.

A világ csak annyira fog téged értékesnek tartani, amennyire te eldöntöd, hogy értékesnek tartod saját magadat.

A számodra legjobb munkának része az is, hogy értékeled és megbecsülöd magadat. Olyannyira, hogy megadod magadnak mindazt, amiről álmodsz.

Vágysz továbbá sikerélményekre. Saját vállalkozásra vagy meredek karrierre. Vagy egyszerűen csak egy számodra ideális életminőségre, anyagi bőséggel és sok szabadidővel.

Fentieket mind csak te adhatod meg magadnak.

Ne várd se a főnöködtől, se a cég tulajdonosától, se az ügyfelektől. Neked kell ezeket megadnod magadnak.

Képes vagy rá.

Mire vágysz még?

Arra , hogy részese, aktív alakítója legyél az életednek. Sőt, más emberek életének is – a lehető legpozitívabb értelemben. Arra vágysz, hogy több mosolyt és vidámságot tapasztalj magad körül. Arra, hogy az élet körülötted egyre jobb legyen.

Arra vágysz, hogy az életedet annak minden területén ne statisztaként játszd, hanem legyél annak főszereplője. Arra, hogy ne a pálya széléről nézzél másokat, hanem, hogy önmagadban bízva bátran a pályára lépjél.

Arra vágysz, hogy ne csak kövess, hanem előbb-utóbb vezessél. Teljes lendülettel és élvezettel. Mert jóval több van benned, mint amennyit eddig meg tudtál mutatni.

Arra vágysz, hogy a halálod napján életed minden napjáról azt mondhasd, hogy azt a napot úgy volt a legértelmesebb leélni. És, ha újraélhetnéd azt a napot, mindent ugyanúgy tennél.

Arra vágysz, hogy esténként a jól végzett, értelmes munka sikerélményével feküdjél le. Hogy érezd, hogy a munka lelkileg-érzelmileg feltöltött. Hogy érezd, hogy gazdagabbá váltál – tapasztalatban, képességben, tudásban. Hogy másnap milyen jó lesz újból „dolgozni” menni.

Olyan anyagi bőségre vágysz, hogy a pénzt már soha többé ne kelljen számolnod. Ne is kelljen azon gondolkodnod, hogy mennyi van és honnan lesz még. Arra vágysz, hogy a zsigereidben érezd az anyagi bőséget.

Korlátlan anyagi bőségre vágysz, és mellette élvezetes munkára, és sok szabadidőre és a családdal együtt töltött minőségi időre és kicsattanó egészségre és….és….és….

Nem vagy, hanem és.

Arra vágysz, hogy ne csak egy bárki legyél a sok ember között, hanem egy valaki, a tömegből kiemelkedő egyéniség.

Tegyél érte.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu