Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A rendszerszemlélelű újkori számmisztika egy ősi tudásra épülő, pszichológiailag megalapozott komoly tárgyszerű tudomány, ami kitűnően alkalmas arra, hogy megismerjük a képességeinket, lehetőségeinket, vagy esetleges buktatóinkat.

A nevek és gének összefüggéseit ma már tudományosan is vizsgálják.

Senki sem önmagától olyan amilyen,-akár jónak, akár rossznak gondolja magát-

mert aszületésünktől fogva részei leszünk egy rendszernek, és ebből a rendszerből

veszünk át mindent, például  több generáción keresztül cipelhetünk olyan romboló viselkedésmintákat, párkapcsolati nehézségeket, amivel nem tudunk mit kezdeni.

Pedig mindenki tehetséges valamiben! Mindeki okkal és céllal született, senki nem fölösleges, és ,mindenki megérdemli a boldogságot!

Önmagát senki nem látja egészen tisztán, vagy sokkal jobbnak, vagy sokkal rosszabbnak hisszük magunkat a valóságosnál. Ehhez kell egy külső személy, aki képessége, képesítése és sokéves tapasztalata alapján segít önmagunk jobb megismerésében. Akit érdekel ez a téma olvassa el a www.mesterkulcs.eoldal.hu

honlapot is.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu