Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

network.hu

Válogatott Tongkat Ali gyökerek és kiváló minőségű kávépor tökéletes keveréke. Az egyszerű elkészítés és fogyasztás érdekében előre összekeverve, instant kávépor formájában kínáljuk. Az EuCafe fenséges, aromákban gazdag kávéízével az a természetes eredetű ital, melynek nem tud majd ellenállni.

Elnevezését az Eurycoma longifolia Jack növénynek köszönheti.

Az Eurycoma longifolia Jack (a.k.a. Tongkat Ali vagy Pasak Bumi) Indonézia és Malajzia területén honos cserje. A dél-ázsiai tradícionális gyógyászatban malária ellenes, antipiretikus, fekély ellenes és afrodiziákus hatása miatt alkalmazzák. A köztudatban ezen utóbbi hatása okán terjedt el és vált népszerűvé. A kapcsolódó kutatások szerint fokozza a tesztoszteron szintet és a szexuális teljesítményt. Tesztoszteron stimuláló hatása fokozza a libidót, az izomerőt és izomtömeget, illetve csökkenti a fáradtségérzetet.

A Tongkat Ali az endogén tesztoszteron szintet növeli, valamint csökkenti a metabolikusan inaktív, és kötött tesztoszteron mennyiségét a szervezetben. Ezt a hatását a luteinizáló hormon (LH) működésének szabályozásán keresztül éri el. Így az Eucafe fogyasztásával gyakran párhuzamosan jelentkező tünetek a jó közérzet, növekvő szexuális étvágy, javuló ízületek, jobb regenerálódás edzés után, javuló koncentrációs képesség, és erősödő immunrendszer, valamint csökkenő testzsír.

Az Eucafe fogyasztása hatékony lehet azok számára, akik javítani szeretnék szexuális életüket, életminőségüket, továbbá sportolóknak, akik növelni szeretnék erejüket, izomtömegüket és teljesítményüket, valamint idősebb embereknek és azoknak, akiknek valamilyen okból lecsökkent az endogén tesztoszteron termelésük.

Egy kevéssé fejtegetett oka a férfiak alacsonyabb tesztoszteron szintjének – különösen a középkorú férfi ak esetében – a test elhízása. A has területén található mélyen fekvő zsír – úgy is ismerik, mint zsigeri zsír – kapcsolatba hozható az inzulinnal és az alacsonyabb tesztoszteron szinttel. A nagyobb mennyiségű hasi zsír alacsonyabb nemi hormon-kötő globulin szinthez vezet, ami a proteinmegkötő hormon a tesztoszteronban.

Továbbá, ez a vérben áramló szabad tesztoszteront érzékennyé teszi az aromatáz – egy enzim, ami a zsírban és egyéb szövetekben található, és a tesztoszteront ösztrogénné alakítja – hatásaira. Az ösztrogén szintjének emelkedése a hipotalamusz felé olyan üzenetet küld, hogy csökkentse a gonadotróp hormonok kibocsátását, ami a tesztoszteron termelődését szabja meg. A tesztoszteron hiánya további zsírmennyiség lerakódásához vezet a hasban és a

bőr alatt, egy olyan gonosz anyagcsere körforgást idézve elő, ami egyre csökkenő tesztoszteron szinthez vezet, ám emellett nő a cukorbaj, a magas vérnyomás, a különböző keringési és anyagcsere betegségek rizikója is.1

Különböző megjelent tanulmányok kimutatnak egy kapcsolatot a tesztoszteron szint és a különböző degeneratív betegségek kezdete között. Sok ezek közül a tesztoszteron és a testzsír kapcsolatát említi. Röviden: a tesztoszteron optimális szintje segíti a zsírvesztést, de ennek ellenkezője is igaz: a tesztoszteron hiánya segíti a zsírok lerakódását. Egy nemrég közölt tanulmányban, amely a nemi hormonok és a 2-es típusú diabétesz közötti kapcsolatot vizsgálta, arra jutottak, hogy a magasabb tesztoszteron szint a férfiak esetében 42%-al alacsonyabb rizikót jelent a 2-es típusú diabétesszel szemben, míg a nők esetében a hormon magasabb szintje növelte a veszélyeket. 2 Azok a férfiak, akiknek már kialakult a cukorbetegségük, magasabb ösztrogén szinttel rendelkeztek, mint azok, akik nem diabéteszesek. A férfiak több mint fele, akik elérik a 80. életévüket, klinikai értelemben szinte nem rendelkezik tesztoszteronnal. Véletlen egybeesés lenne, hogy ez az az életév, amikor a prosztatarák általában megjelenik? Így azok a férfiak, akiknek a legalacsonyabb a tesztoszteron szintjük, a leginkább vannak kitéve a prosztatarák veszélyeinek. Szóval, akkor mit is jelent a csökkenő tesztoszteron szint a férfiak számára?

Néhány az alacsony tesztoszteron szint hatásai közül:

- mentális hanyatlás

- csökkenő csontsűrűség, fogékonyság a csonttörésre

- csökkent energia, vitalitás és jó közérzet

- alacsony izomtömeg és izomerő

- gyengülő észlelés, vagyis agyi funkciók

- növekvő fáradékonyság

- szexuális problémák, csökkenő szexuális vágy, impotencia, nehézkes orgazmus elérés, kisebb intenzitású orgazmus (hűha!),

Néhány tanulmány azt is felveti, hogy a tesztoszteron hiánya összekapcsolható a férfiak mentális leépülésével, az Alzheimer kórt is beleértve.


FOLYTATÁS ÉS TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK A NAPTÁRON KERESENDŐK VAGY IDE KATTINTVA!

 

Címkék: cordyceps dopping dxn energia

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

További sok örömöt a cuccaitokhoz!Kellemes időtöltést!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve


Ez humbug!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve


Na, ez humbug!

Válasz

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu