Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Hatásai és alkalmazási területei különböző betegségeknél: 


- Gyulladáscsökkentő : Gyulladáscsökkentő hatása miatt alkalmazhatjuk megfázás és tüdőgyulladás esetén is kiegészítő kezelésként. Valamint mindennemű nőgyógyászati gyulladások (cystára is) kezelésére is bevált gyógynövény. A növény erős gyulladáscsökkentő hatása miatt sikerrel alkalmazható ideggyulladások esetén is. Idegnyugtató hatása klinikailag igazolt, elősegíti az idegsejtek normál működését.


- Hörgőtágító: tágítja a hörgőket, és teszik ezzel könnyebbé a légzést.


- Asztma: A Fekete köménymag enyhíti az asztmás rohamok számát és lefolyását. Hosszan tartó kúrával (fél egy év) akár a minimálisra lehet csökkenteni e kellemetlen betegség tüneteit. 2 év után akár teljesen tünetmentessé lehet válni. Reggeli asztmás köhögést a ( Fekete köménymag) használatával szinte meg lehet szüntetni.


- Allergia: A A Fekete köménymag nagymértékben csökkenti az allergiás reakciókat, különösen szénanátha, pollen, por, állatszőr allergia esetén. Minimalizálja a dohányzás okozta reggeli köhögéseket.


- Fájdalomcsillapító, antibakteriális: Akut tonsillopharyngitis ( heveny torokgyulladás): többnyire vírusos eredetű mandula és garatgyulladás (pl. torokfájás) esetén a Fekete köménymag kapszula jelentősen enyhíti a torokfájdalmat, és csökkenti a fájdalomcsillapítók szükségességét.


- Görcsoldó: - Epilepszia: a Fekete köménymagokról hagyományosan ismert görcsoldó tulajdonságuk is. Jelentősen csökkenti a rohamok erősségét.


- Anti-kolinerg: Az antikolinerg szerek csökkenthetik a remegést (Parkinson-kór tüneteinek enyhítése) és a hányingert. 


- Antioxidáns: Antioxidánsok csodás hatásai! Ha étrendünket hosszú távon antioxidánsokkal egészítjük ki, az nem csak a cukor- és zsíranyagcserénkre, öregedési folyamatainkra, látásunkra és a daganatos betegségek kialakulására van hatással , hanem a vérkeringésünkre, vérnyomásunkra, érfalaink rugalmasságára is!


- Csökkenti az inzulin rezisztenciát: Inzulin rezisztencia: Leginkább a nőket veszélyeztető állapot. Előfordul, hogy a jelentkező tüneteket - rossz közérzet, fáradékonyság, koncentrálóképesség zavarai, gyengeség - sokan nem veszik komolyan, és az életmóddal járó, normális testi reakciónak gondolják, amely majd elmúlik, ha kipihenik magukat.


- Cukorbetegség esetén alkalmazható.


- Inzulin szenzitivizáló: (szenzitizáció: A tanulás egyszerű formája, amelyben az élőlény felerősíti egy olyan ingerre adott reakcióját, amelyet fenyegető vagy fájdalmas inger követ.)


- Vérnyomás és koleszterincsökkentő: csökkenti a vér koleszterinszintjét, gátolja a bélrendszerben a felesleges koleszterin vérbeáramlását, illetve azáltal, hogy csökkenti a vér lipidszintjeit, csökken a vérnyomás is.


- Emésztőrendszer betegségei: étvágygerjesztő hatású, serkenti az emésztési folyamatokat, valamint a kiválasztó szervek működését. Kiváló puffadás gátló és egyben szélhajtó hatású is.


- Epebántalmak, epekő: Különleges hatást érhetünk el a Fekete köménymaggal az epehólyagra. Az epe fokozott termelésével megelőzhető az epehólyag gyengesége. Ha már van epekövünk, a fekete kömény segítségével akár azt is elérhetjük, hogy ezek maguktól feloldódjanak és kiválasztódjanak.


- Béltisztító: A belekben feloldja a letapadt nyálkákat és kiüríti azokat a szervezetből. Gyomor- és bélhurut esetén is alkalmazható, viszonylag rövid idő alatt enyhülést tapasztalhatunk. Alkalmazható az elgombásodott bélrendszer megtisztítására (még a Candida albicans esetén is).


- Fekélyellenes, gombaölő, vírusölő, vesevédő.


- Májvédő, glükoneogenezis gátló. (Glükoneogenezis: a májban folyamatos szőlőcukor-újraképzés zajlik).


- Rákbetegség ellen: hatékony hasnyálmirigy gyulladás és az abból kialakuló hasnyálmirigy daganatok kezelésére, kiegészítő kezelésként a Fekete köménymag kivonata hatékonyan veszi fel a harcot vastag- és végbélrák esetén.


- Tumornekrózis -faktor alfa-gátló. (A tumor nekrózis faktor alfa: gyulladást serkentő citokin. Számos funkcióval rendelkezik az emberi szervezetben, serkenti a gyulladásos folyamatokat, emeli a lázat, apoptózist indukál, gátolja a daganatos és a vírusok által megfertőzött sejtek szaporodását, valamint serkenti az ún. akut (heveny) fázis reakciót. Kóros termelése feltételezhetően több betegség kialakulásában is szerepet játszik (pl: Alzheimer-kór, tumoros betegségek).


- Interferon indító: (Az interferonok az immunrendszer sejtjei által termelt természetes fehérjék. Termelődését vírusok, baktériumok, paraziták, daganatsejtek is kiválthatják. Három altípusát különböztetjük. Az interferonok a vírusok replikációját gátolják a sejtekben. A vírusok a testünk sejtjeit használják fel a szaporodásukra, replikációjukra. De antionkogén (daganatellenes) tulajdonságai is vannak. Aktiválják a makrofágokat, a "természetes ölő" sejteket (natural killer-NK-limfocitákat), jobban hozzáférhetővé válnak a "betolakodók", illetve a daganatsejtek az "immuneltakarító rendszer" T sejtjei számára, lehetővé téve a daganatos sejtek elpusztítását.)


- Bőrbetegségek: pikkelysömör, atópiás ekcéma, neurodermatitis, pattanások és aknék kezelésére is alkalmazzuk.


- Nők és várandós nők számára is nagyon pozitív hatású a Fekete köménymag bevétele. A kismamáknál az anyatej képződését segíti elő, más nőknél pedig pozitívan hat a rendszeres menstruációra.


- Férfiak számára: Ázsiai kutatások bebizonyították, hogy növeli a spermatermelést, azok életképességét, valamint javítja a potenciát.


Ha 2014.09.01-2014.09.29. között 5 db 30db-os vagy  5 db 90db-os Black Cumin Plus kapszulát vásárolsz nálam, kapsz plusz egyet ajándékba! 

network.hu

Keress az elérhetőségeimen: 

Email: dekitydiana@gmail.com

Tel: +36-30-852-6507

Címkék: bőrprobléma cukorbetegség egészség ganoderma gomba gyulladás gátló hörghurut immunerősítő kandida koleszterin kávé potencianövelő relaxáló stresszoldó vérnyomás

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu