Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Ne gondold, hogy életed semmit sem ér, ne gondold, hogy haszontalan, tehetetlen kolonc vagy, mert nem igaz! Életed csodálatos érték és mindaddig az is marad, amíg adni tudsz. Hogy semmid sincsen? Hidd el nekem gazdag vagy, benne minden lehetséges, maradandó érték. Mindaz a szenvedés és öröm, mely eddig életedet jellemezte s ezután köszönt reád, olyan kincs, melyhez a szereteted révén juthatsz hozzá. ... Fontos, hogy megtanuld: nem szerethet téged mindenki ,de Te sem szerethetsz varázsütésre olyan embert , aki taszít téged ..... Lehetsz te a világ legfantasztikusabb szilvája, érett..., zamatos..., kívánatosan édes, és kínálhatod magad mindenkinek, de ne feledd: lesznek emberek akik, nem szeretik a szilvát. Meg kell értened: hogy te vagy a világ legfantasztikusabb szilvája, és valaki akit kedvelsz nem szereti a szilvát, megvan rá a lehetőséged, hogy banán legyél. De tudd ha azt választod, hogy banán leszel, csak középszerű banán leszel. De mindig lehetsz a legjobb szilva a világon. Vedd észre, hogy ha azt választod, hogy középszerű banán leszel, lesznek emberek akik nem szeretik a banánt. Töltheted életed további részét azzal, hogy igyekszel jobb banán lenni, ami lehetetlen hisz te szilva vagy, de megpróbálkozhatsz megint a legjobb szilva lenni... Néha az életben, te találsz egy különleges barátot. Valaki, aki megváltoztatja az életedet az által, hogy csak része annak. Valaki, aki megnevettet addig, amíg nem tudod abbahagyni. Valaki, aki meggyöz téged, hogy valóban van egy bezárt ajtó, ami csak arra vár, hogy kinyisd. Ez az örök barátság. "Senki nem igérte, hogy az élet igazságos. Csak akkor érezheted úgy, hogy becsaptak, ha elvársz valamit. Elvárások híján csalódásoktól sem kell tartanod. Minél kevesebbet vársz, annál szabadabb lehetsz, s annál Kevésbé az idö rabja. Miért? Mert elfogadod azt, ami van. Az elfogadás felszabadít." (Scott Shaw)

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Erdei Tünde üzente 15 éve

Az idézet szép,és nagyon ide illik ..köszönöm.
Az elfogadás valóban helyes dolog,viszont nagyon sokat kell dolgoznunk magunkon ahhoz hogy valóban elfogadjuk a másikat olyannak amilyen..
Emberek vagyunk tele elvárásokkal,de ott van a lehetőség hogy megtanuljunk adni és elfogadni..szeretetből..


Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Igen az elfogadás felszabadít... és nagyon helyes, az elvárások általában csalódáshoz vezetnek. Idézhetem Goethét?
"A boldogságot nem lehet ajándékba kapni,
Egyetlen titka: adni, mindig csak adni.
Jó szót, bátorítást, mosolyt, hitet,
És sok-sok önzetlen, tiszta szeretetet."

Üdv: Dénes

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu