Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Manapság számos vállalkozás közül lehet válogatni, ez a lehetőség abban különbözik a többitől, hogy nemcsak jogi személyek, vagy milliomosok, hanem mindenki számára adott, aki rész kíván venni. Az FLP világméretű termesztő, gyártó és előállító társaság, amely magával ragadja vásárlóit vagy értékesítési partnereit. Elismert és cáfolatlan tény, hogy e független vállalkozókat egyesítő globális hálózaton keresztül több ember kerül egymással nemzetközi kapcsolatba, mint bármely más üzleti vállalkozás révén a Földön. Az FLP olyan üzleti lehetőséget kínál, amely nem igényelte a vállalkozás beindításához szükséges szokásos költségráfordításokat, és szó szerint nyitva áll mindenki előtt.

 

- Szükség volt az FLP-re, hogy termékeivel, értékesítési központjaival és számitógépes központjával megjelenjen a piacon. Nekünk meg szükségünk volt olyan vezetőkre mint,  Szabó József, aki a Forever Living Products KFT Magyarország megalapítója és atyja, 

- Ezt az üzletet bárhol lehet csinálni: a tengerparton, a munkahelyen, a hadseregben, egy kávéházban vagy akár otthon. Bárhol be lehet mutatni a marketing tervet bárkinek. Azok is újrakezdhetik, akik szüneteltetik a vállalkozást, vagy egykoron kiléptek az üzletből….mert az idők változnak.

-  Hiszem, hogy mindenféle személyiségű ember alkalmas erre a vállalkozásra, hogy mindenki meg tudja csinálni, csak az a fontos, hogy tartsuk a kapcsolatot azokkal, akik csinálják. Az a fontos hogy szervezzünk tizenöt főből álló csoportos összejöveteleket.

 

- Ha nem akarod leküzdeni a félelmeidet és az idegességedet, szegény maradsz, és nem fogsz ötről a hatra jutni. Ennek az üzletnek a rendkivülíségét nemcsak a pénz adja…itt az életszínvonal a rendkívüli, amit az ember megengedhet magának. Maga oszthatja be az idejét. Sokan 3-5 évet tanulnak esténként, csak hogy valamivel többet keressenek havonta. Ha az ember komolyan veszi ezt az üzletet, ugyanennyi idő alatt hátszámjegyű jövedelemre tehet szert és bejárhatja a világot. Ha az ember küzd az álmaiért és kitart mellettük, a siker száz százalékban garantált.

 

-         De tanulhat bármenyit az ember, az számit, hogy csinálni kell!!!!!!!

 

Ennek az üzletnek a felépítéséhez nagyon erős hitre van szükség. Hitre, mely táplálja a reményt, nem csak bennünk, hanem szerte a világon emberek millióinak a szívében, és én ezt tekintem a küldetésemnek. Erre vagyok hivatva és ezt fogom tenni, amíg élek.

 

-         A kínai bambuszfát, ha elültetik, őt évig egy centi sem nő. Kötelességtudóan öntözik, trágyázzák öt éven keresztül, aztán hat hét alatt a fa harmincméteresre növekszik. Hogyan lehetséges ez? Mert egész idő alatt masszív gyökérzetett növesztet.

 

-          Ugyan ilyen ez az üzlet is, amikor azt gondoltuk, hogy nem fejlődünk, rengeteget fejlődtünk. Óriási személyiségfejlődésen megyünk keresztül.  Minden ember győzni akar, és kiérdemelni a győzteseknek járó megbecsülést.

 

-         Minden sikeres vállalkozásnak, a Vágy a hajtómotorja, például a sportolókat, vagy a tudósokat……ugyan ez a vágy hajtja , ami energiát  és hitet ad nekik.

 

Címkék: barátság. elismerés fejlődés haladás képzés siker

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu