Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Diavetítés indítása

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Oreo tortza

Hozzávalók egy 20 cm-es tortaformához:
A tortalaphoz:
2 tojás
4 evőkanál cukor
2 evőkanál liszt
2 evőkanál holland kakaó
2 evőkanál olaj
csipetnyi sütőpor
A krémhez:
25 dkg mascarpone krémsajt
20 dkg porcukor
20 dkg görög joghurt
3 dl habtejszín
10 g zselatin
20 dkg oreo keksz
A díszítéshez:
1,5 dl habtejszín
8 db oreo keksz

ELKÉSZÍTÉS

Elkészítés: A tortalaphoz a tojásokat habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a sütőporral elkavart lisztet, a kakaót és az olajat. 20 cm-es tortaformában kb. 15 perc alatt megsütjük.

A krémhez a mascarponét kikavarjuk a porcukorral, hozzáadjuk a joghurtot, a felvert habtejszínt, a 0,5 dl vízben feloldott zselatint, végül könnyedén belekeverjük az összetört kekszet. A krémet a tortalapra kenjük és jól lehűtjük.

6 db kekszről lekaparjuk a krémet, apróra törjük, és a torta tetejére szórjuk, majd a tortaforma szélét levesszük és a tortát tálcára rakjuk. A habtejszínt felverjük, és csillagcsővel ellátott habzsák segítségével 12 tejszínrózsát nyomunk a tortára, majd mindegyiket egy-egy fél oreo keksszel díszítjük

Címkék:  

Kategória: Saját

Látta 65 ember.

Értékeld

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Üzenőfal

Domján Mária üzente 10 éve

Köszönöm Zsuzsikám ,hogy elfogadtál ismerősödnek Szép estét kívánok Marcsi

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu