Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

A hit nem ajándék, ami egyik embernek megvan, másnak nincs. Nem is pusztán érzés. A hit tett, és döntés, ami mindannyiunk számára elérhető. Akkor végzitek Isten munkáját - felelte Jézus -, ha hisztek abban, akit küldött. Ján 6:29 Te döntesz úgy, hogy hiszel. Ezt mindenkinek magának kell megtenni. Ha megteszed most, Isten nem fog késni. Nem fogja vizsgálni, megfelelő vagy érdemes vagy-e, sem a múltadat. Nem számít ki vagy, hol vagy, abban a szempillantásban , amint megtérsz és hiszel, a megmentés ejtőernyője azonnal kibomlik, és teljes biztonságban leszel – ez a valóság.

 

Rajta! Hívd segítségül most Jézus nevét. Meg fog menteni.

Legyél áldott!

 

 

 

Faith is not a talent that some people possess and some do not. Nor is it merely a feeling. Faith is action and decision available to all of us. The Bible makes that clear. “This is the work of God, that you believe in Him whom He sent” – namely, Jesus. You decide to believe. Each person must do it for themselves. If you do that now, the Lord will not delay. He will not investigate your suitability, your worthiness, or your past. No matter who or where you are, in the nick of time as you repent and believe, the parachute of salvation opens with a bang, and you are absolutely safe – for real. Come on! Call now on the name of Jesus. He will save you. God bless you.

 

REINHARD BONNKE


 

 

network.hu

 

 

Címkék: döntés hit reinhard bonnke tett

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu