Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Diavetítés indítása

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

habos túrós

teszta:1 egész vaj ,60 dkg félsima liszt ,2 kőzepes nagyságú fött áttört burgonya, csipet só,12dkg porcukor, 2 tojás.Egy pici langyos tejjel kőnnyebb a tésztát ősszedolgozni.
Az egészet jól összegyúrjuk és legalább egy órát pihentetjük hütőben.Majd tepsi
nagyságúra nyújtjuk erre jőn a túrókrém.
Túrókrém:4 doboz sima krémtúró, 6 tojássárgája, 1 citrom reszelt héja,2 csomag krémpor, 30 dkg cukor. Az egészet habosra keverjük és a tészta tetejére őntjük. Ha van kéznél friss gyümőlcs: eper ,málna,ribizli stb. meg lehet bolonditani a krémet,de nélküle is finom. 80-190C fokon kb 40 percig sütjük. Még mielőtt teljesen kész lenne a tetejére megy a tojások habja. 6 tojásfehérjéhez 15dkg cukrot keményre felverni és a már majdnem megsült sütemény tetejére kenni és még pár percig sütjük amig aranybarna nem lesz a hab teteje. Jó étvágyat kivánok hozzá,nagyon finom sokszor meg kell sütnőm a családnak. Biztos nagy sikered lesz vele.

Címkék:  

Kategória: Hobbi, játék

Látta 199 ember.

Értékeld

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

cipak diana üzente 12 éve

teszta:1 egész vaj ,60 dkg félsima liszt ,2 kőzepes nagyságú fött áttört burgonya, csipet só,12dkg porcukor, 2 tojás.Egy pici langyos tejjel kőnnyebb a tésztát ősszedolgozni.
Az egészet jól összegyúrjuk és legalább egy órát pihentetjük hütőben.Majd tepsi
nagyságúra nyújtjuk erre jőn a túrókrém.
Túrókrém:4 doboz sima krémtúró, 6 tojássárgája, 1 citrom reszelt héja,2 csomag krémpor, 30 dkg cukor. Az egészet habosra keverjük és a tészta tetejére őntjük. Ha van kéznél friss gyümőlcs: eper ,málna,ribizli stb. meg lehet bolonditani a krémet,de nélküle is finom. 80-190C fokon kb 40 percig sütjük. Még mielőtt teljesen kész lenne a tetejére megy a tojások habja. 6 tojásfehérjéhez 15dkg cukrot keményre felverni és a már majdnem megsült sütemény tetejére kenni és még pár percig sütjük amig aranybarna nem lesz a hab teteje. Jó étvágyat kivánok hozzá,nagyon finom sokszor meg kell sütnőm a családnak. Biztos nagy sikered lesz vele.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Mi a receptje? Kérlek írd le.

Válasz

Üzenőfal

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu